11%- Maren Uthaug

Bedømmelse 4
7 timer 54 min
280 Sider
bookCoverFor

Om bogen

I den nye tid er der ingen mænd tilbage i samfundet. Ud over en lille flok hanner, man opbevarer på et avlscenter på Lolland. Fire kvinders liv vikles ufrivilligt ind i hinanden, men de bliver tvunget til at samarbejde, da der pludselig dukker en dreng op ude i det fri. Spørgsmålet er, hvornår han indeholder så meget testosteron, at han bliver en trussel for dem alle.

Maren Uthaug (f. 1972) er forfatter, tegneserieskaber og blogger. Hun tegner den daglige stribe til Politikens kultursektion, og hun har udgivet flere graphic novels fra samme univers som striben "Ting jeg gjorde". I 2013 debuterede hun som romanforfatter med "Og sådan blev det". Siden har hun udgivet de anmelderroste romaner "Hvor der er fugle" (2018) og "En lykkelig slutning" (2019). Maren Uthaug har både modtaget DR Romanprisen, Otto B. Lindhardt Prisen og Læsernes Bogpris.

Forfatter(e):

Oplæser(e):

Format:

Lydbog, E-bog

Tid Lydbog:

7 timer 54 min

Sider E-bog:

280

Sprog:

Dansk

Udgivet:

31.1.2023

Forlag Lydbog:

Lindhardt og Ringhof

ISBN Lydbog:

9788728350911

Forlag E-bog:

Lindhardt og Ringhof

ISBN E-bog:

9788711996799

Hvad andre synes

Anmeldelser af 11% – Lydbog, E-bog

Må Maren og Ellen arbejde sammen for evigt

Tina

Oplagt lytning på Kvindernes kampdag! Tankevækkende perspektiv på ligestilling med forståelse for fortiden og et unikt bud på fremtidens univers hvor naturen og de runde former genskaber verden. God research omkring hekseri selvom menstruationsblodet i en kærlighedskage vist skal være fra samme person som bruger den til at få den anden til at forelske sig (opskrift findes i Heksens håndbog). Jeg håber Marens 11% også kommer som serie en dag - vil langt hellere se den, end The Handmaid's Tale!

Natasja

Interessant

Louise

Fantastisk

Tina

Mest forunderlige bog jeg nogensinde har læst. Den har givet mig en masse stof til eftertanke. Genialt skrevet. Med både snilde og humor. Og læst op af en meget dygtig skuespiller. Så bliver det altså ikke meget bedre. TAK

Nikki Diana

Synes den var langtrukken i starten og på grænsen til blasfemi

Charlotte

Fængende detaljer, med flere geografiske ligheder med Danmark.

Kristine

Det tog mig lidt at komme ind i bogens historie. Men da jeg først var kommet i gang blev jeg fanget. Jeg håber der kommer en 2’er👍🏻

Line Kruchov

Super fed bog, læst/lyttet på 2 dage. Kan anbefale alle bøger skrevet af Maren, hun formår virkelig at skabe værker det rykker ens fantasi og grænser, og man bestemmer selv hvor sjovt/alvorligt og makabert man ønsker det skal være! Kun ens indre billeder der kan styre det. Mine indre billeder af denne bog var en meget morsom oplevelse med masser af grin.

Charlotte Ida

Kan så meget anbefales⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pernille Bruun

Sjov ide at undersøge, men det blev ved det.

Søren

Har aldrig hørt eller læst så dårlig en bog. Måske jeg bare ikke forstår den…. Virkelig besynderlig oplevelse.

Stine Heyn

Først lyttede jeg bogen og nu har jeg købt den. Jeg bliver nødt til at læse det Ellen læste højt, med mine egne to øjne. Fænomenal bog!

Anne Mette

Det er en noget anderledes bog. Man kan vel nærmest kalde det feministisk science-fiction?!

Berit

God, mørk og dyster bog. Synes slutningen er pludselig og lidt for kort

Nina