33 år i Falck

Et “ægteskab” på godt og ondt

- Svend Melholt

8 timer 26 min
286 Sider
bookCoverFor

Om bogen

Fra Lektørudtalelsen DBC: “Bogen er fyldt med anekdoter fra stationen og fra redningsopgaver, der sandelig har budt på lidt af hvert… Den er desuden levende fortalt i et lettilgængeligt hverdagssprog med glimt i øjet.”

Jeg har gennem mine godt 33 år i Falck´s tjeneste noteret mig mange specielle og spændende oplevelser. Det er ikke alle forundt at komme så tæt på alvorlige brande, ulykker, lykkelige omstændigheder, samt sjove og pudsige hændelser.

Et ”Falckliv” jeg gerne vil dele med dig, hvorfor jeg har samlet det i denne bog. Et blik bag facaden. Og husk, som min hustru sagde, da hun læste den:

”Den er måske lidt kedelig i starten, men når jeg fortsætter, får jeg bonus for alle pengene.”

Uddrag fra bogen:

”Alt imens jeg kæmpede med frigørelse af kreaturerne, var der kommet deltidsbrandmænd til stedet, som fik en del grise reddet. Men ak, der var mange af grisene, der brændte inde. Det lyder rigtig grimt og uhyggeligt, når et brændende loft falder ned over dem, og de giver deres sidste skrig, inden de bliver til ”flæskesteg” på rekordtid.”

Bagerst i bogen har jeg lagt min tidligere og nu afdøde chef, B. C. Neesbye´s erindringer. Dem synes jeg også kunne være med til at belyse dette særprægede job.

På min hjemmeside: www.falckægteskab.dk kan du finde filmklip og flere spændende historier fra mit ”Falckliv”.

Svend Melholt.

33 år i Falck.

I Hornslet og Randers.

Fra 1971 til 2004.

Forfatter(e):

Oplæser(e):

Format:

E-bog, Lydbog

Tid Lydbog:

8 timer 26 min

Sider E-bog:

286

Sprog:

Dansk

Udgivet:

30.6.2021

Forlag Lydbog:

Forlaget Evig

ISBN Lydbog:

9788793756298

Forlag E-bog:

Forlaget Evig

ISBN E-bog:

9788793756342

© Forlaget Evig (Lydbog)

© Forlaget Evig (E-bog)