ADHD – Viden og redskaber til at mestre livet- Kristin Leer

Bedømmelse 4.5
6 timer 18 min
bookCoverFor

Om bogen

Kristin Leer var 44 år gammel, mor til tre og på vej til at uddanne sig til psykiater, da hun endelig fandt ud af, hvad det var, hun kæmpede med. Til trods for sin lægeuddannelse forstod hun ikke selv, hvorfor simple hverdagsopgaver var uoverkommelige, eller hvorfor hun havde problemer med at huske aftaler, at betale regninger til tiden og følge med i børnenes fritidsinteresser. Samtidig var hun så stresset på sit job at hun overvejede at forlade arbejdsmarkedet.
Det var en stor lettelse for forfatteren at få at vide, at det er fordi, hun har ADHD. Og et af hendes budskaber i denne bog er, at man får et bedre liv med en behandlet ADHD. En ubehandlet ADHD kan let føre til, at man som voksen bliver ensom, ikke får en uddannelse, glider ud af arbejdsmarkedet og bruger alkohol eller stoffer som selvmedicinering. ADHD kan have nogle forbløffende positive sider, men kan også betyde et liv med mange svære udfordringer, og spændet i funktionssvigt kan være meget stort.
Kristin Leers bog giver nye indfaldsvinkler til, hvordan ADHD kan forstås, den gennemgår diagnosekriterier og behandlingsformer og tilbyder fremragende mestringsstrategier for hverdagen. Bogen er skrevet til dig der har ADHD og til alle i din omgangskreds, der gerne vil være klogere på, hvordan et liv som barn, ung og voksen med ADHD kan leves og mestres.

Kristin Leer er fra Trondheim og er uddannet psykiater og psykofarmakolog. Hun arbejder i dag med misbrugere og underviser sundhedspersonale og pårørende om ADHD.

Forfatter(e):

Format:

Lydbog

Tid Lydbog:

6 timer 18 min

Sprog:

Dansk

Udgivet:

11.5.2022

Forlag Lydbog:

Saga Egmont

ISBN Lydbog:

9788728389980

© Saga Egmont (Lydbog)

Hvad andre synes

Anmeldelser af ADHD – Viden og redskaber til at mestre livet – Lydbog

Fantastisk bog og sublim oplæsning

Jacob G

Fantastisk bog, der har hjulpet mig med både forståelse og konkrete tiltag.

Troels

Rigtig fin beskrivelse af ADHD

Michelle

Lærerigt for en mor til en søn med ADHD

Kirsten

Utrolig god for mig der arbejde med børn med ADHD. Har fået storindsigt og Har fået meget brugbart viden, jeg fremadrettet kan bruge i mit arbejde med børn med ADHD

Joan

Meget rammende , forstående og beskrivende , spot on Behagelig og letforstående oplæsning

Marlene

Rigtig god bog og en dygtig oplæser.

Birgit Lykke

God!

Camilla