ÆRØ MANIFESTET

Om længslen efter et andet familieliv

- Maj My Midtgaard Humaidan

Bedømmelse 4.6
5 timer 9 min
186 Sider
bookCoverFor

Om bogen

Da forfatter og journalist Maj My Humaidan bliver mor, oplever hun sin travle hverdag som ensom og udmattende. Hun savner et fællesskab, der ikke længere synes at eksistere, og samtidig føles det ofte forkert for hende at aflevere sine børn i institution - men hvad er alternativet?

Efter flere forsøg på kompromisser beslutter hun og hendes mand at melde deres fire børn ud af børnehave og skole, og sammen begynder de en ny tilværelse på en lille gård på Ærø. De smider vækkeuret ud, dyrker jorden og følger børnenes initiativer. I tre år lever de et liv med få midler og på kanten af samfundet. De finder en ny form for frihed og meningsfuldhed, men opdager også, hvor krævende det kan være at vælge bærende samfundsfortællinger fra og forsøge at træde sin egen sti.

ÆRØ MANIFESTET er en poetisk og normkritisk fortælling, der kaster et knivskarpt blik på de normer, som flertallet lever efter, selvom flere og flere mistrives. Gennem sin personlige fortælling maner Maj My Humaidan til mod og eftertanke og minder os om, at tiden er vores vigtigste ressource.

Format:

E-bog, Lydbog

Tid Lydbog:

5 timer 9 min

Sider E-bog:

186

Sprog:

Dansk

Udgivet:

14.4.2023

Forlag Lydbog:

Gyldendal

ISBN Lydbog:

9788702386615

Forlag E-bog:

Gyldendal

ISBN E-bog:

9788702386608

Hvad andre synes

Anmeldelser af ÆRØ MANIFESTET – E-bog, Lydbog

Gav mange gode indsigter - rammer den en person på det rigtige tidspunkt, kan det ændre livsbaner. Måske også for mig.

Mikkel

Så smuk og tankevækkende. Jeg både grinte og græd og det bliver en bog jeg vil vende tilbage til. Jeg syntes alle bør læse den her og tænke over, hvilket liv de lever

Cecilie

God bog med et meget inspirerende syn på livet og hvordan det kan leves.

Maria

Virkelig fin og inspirerende bog. Maj kan virkelig noget m ord. Hun forstår at sætte ord på så mange vanskelige følelser og tanker jeg kan relatere til. TAK Maj!

Sidsel