Afsporet

- Michael Katz Krefeld

Bedømmelse 4.5
10 timer 53 min
358 Sider
Ravn
bookCoverFor

Om bogen

Kriminalbetjent Thomas Ravnsholdt, kaldet Ravn, bliver sendt på sygeorlov fra Station Citys specialenhed, efter hans kæreste, Eva, er blevet brutalt myrdet under et hjemmerøveri. Fuld af selvbebrejdelse over Evas død har Ravn søgt tilflugt på sin gamle motorbåd i Christianshavns kanal. Her bor han sammen med hunden Møffe, en aldrende engelsk bulldog med kroniske maveproblemer.

Ravn bliver revet ud af sin sorg, da en nær ven beder ham om hjælp til at finde en ung pige, der forsvandt sporløst et par år tidligere. Efterforskningen tvinger Ravn tilbage mod sin gamle arbejdsplads og ned i den københavnske underverden. Her tyder alt på, at pigen er blevet solgt til storforbryderen Slavros, som har et netværk af bordeller i Europa. Da sporene efter hende fører mod Stockholm, til et sted mørkere end helvede, må Ravn modvilligt drage af sted.

I et kapløb med tiden forsøger Ravn at finde ud af, om pigen stadig er i live. Men hans efterforskning kompliceres af den ukendte drabsmand, som i årevis har hærget Stockholm. En sadist, der udstiller sine ofre på byens skrotpladser, og som nu har udset sig sit næste offer.

Oplæser(e):

Format:

Lydbog, E-bog

Serie:

Del:

1

Tid Lydbog:

10 timer 53 min

Sider E-bog:

358

Sprog:

Dansk

Udgivet:

27.8.2013

Forlag Lydbog:

Lindhardt og Ringhof

ISBN Lydbog:

9788711356197

Forlag E-bog:

Lindhardt og Ringhof

ISBN E-bog:

9788711355350

Hvad andre synes

Anmeldelser af Afsporet – Lydbog, E-bog

⭐⭐⭐⭐⭐

Camilla Overgaard

Blev mere og mere spændende under vejs.. Lidt kedelig oplæser stemme, men jeg går videre i Ravn serien!

Heidi

Virkelig spændende fra start til slut 👍

Lone

5 stjerner

Randi