AGENDA

AGENDA

Om bogen

Efterforskeren Thor Thomsen er kørt fast i rutiner og manglende udfordringer på jobbet, mens han i privatlivet står midt i en personlig krise med en døende far og en familie, som han ikke føler sig som en del af. Men under en morgenløbetur i skoven ser han noget, der kommer til at ændre hans liv for altid.

Samme morgen bliver han sammen med sin faste makker, Per Jensen, sendt ud til en tragisk trafikulykke. Bilens fører er omkommet og brændt til ukendelighed, og det viser sig efterfølgende, at det forkullede lig er en figurant. Bilens fører, den succesrige finansdirektør Christian Lund, er forsvundet, og det, der lignede en rutineopgave for Thor og hans makker, bliver startskuddet på afsløringen af en spektakulær svindelaffære. Under efterforskningsarbejdet kommer Thor så tæt på sagens hovedpersoner, at det får fatale konsekvenser for både hans arbejds- og privatliv.

AGENDA er en hæsblæsende spændingsroman, fyldt med spænding, mord, intriger og nogle meget komplicerede kærlighedsforhold.

LydbogE-bog

Dansk

Hvad andre synes

Anmeldelser af AGENDA

Der er ikke nok bedømmelser endnu