Aldrig mere fri- Sara Blædel

Bedømmelse 4.6
9 timer
359 Sider
Louise Rick
bookCoverFor

Om bogen

En sen nat bliver en kvinde fundet myrdet inde i en gård i Skelbækgade på Vesterbro. Gerningsstedet er meget blodigt, for hun har fået halsen skåret over på en ualmindelig brutal måde. Politiassistent Louise Rick er i gang med at efterforske sagen, da hun bliver ringet op af sin veninde Camilla Lind, der er kriminalreporter på Morgenavisen. Hun vil høre, om der er nyt i drabssagen. Camilla Lind er samtidig dybt rystet over at hendes 10-årige søn samme morgen har fundet et efterladt spædbarn på vej til skole.

Alle spor i sagen fra Skelbækgade peger mod det københavnske prostitutionsmiljø, men da der sker endnu et brutalt mord står det klart, at der er fremmede folk involverede. De viser sig at være uhyre grusomme i deres udnyttelse og afstraffelse af andre mennesker, hvis det kan gavne deres egen meget lukrative forretning.

Sara Blædel har tidligere udgivet Grønt støv, Kald mig Prinsesse og Kun ét liv i serien om politiassistent Louise Rick fra Drabsafdelingen på Københavns Politigård. Serien er solgt til udgivelse i Norge, Sverige, Tyskland og Holland. Aldrig mere fri er fjerde bind i serien om Louise Rick.
Forfatter(e):
Oplæser(e):
Format:
E-bog, Lydbog
Del:

4

Tid Lydbog:
9 timer
Sider E-bog:
359
Sprog:
Dansk
Udgivet:
17.12.2021
Forlag Lydbog:
People's
ISBN Lydbog:
9788772387727
Forlag E-bog:
People's
ISBN E-bog:
9788771080674

Hvad andre synes

Anmeldelser af Aldrig mere fri – E-bog, Lydbog

Rigtig god

Jan

👍

Jørgen

Så go

Julie

Spændene bog og god at lytte til.

Malou

Mega god

Heidi

God

Kamilla Breinbjerg

😁

Lone

Rigtig god

Camilla

God krimi

Anette

Ok

Steen Boas

Ok

Dina

Super god

Lene

Super🌞🌞

Hanne

Spændende løsning

Gitte Schou

God bog godt plot!

Katrine