Anden Verdenskrig

- Antony Beevor

38 timer 58 min
1349 Sider
bookCoverFor

Om bogen

Anden verdenskrig indledtes i august 1939 på grænsen til Manchuriet og sluttede der præcis seks år senere med den sovjetiske invasion af det nordlige Kina. Krigen i Europa forekom adskilt fra krigen i Stillehavet og Kina, men begivenhederne i begge dele af verden havde dramatiske følger. Med dets verdensomspændende omfang har denne største katastrofe i historien påvirket efterfølgende generationer og deres opfattelser af verden mere end nogen anden konflikt. På trods af et hav af bøger og film over årene er vores viden om krigen dog stadig fragmentarisk og ofte vildledende.

Antony Beevor bringer i denne bog alle aspekter af anden verdenskrig frem på en ny måde. Ved at anvende den nyeste forskning på området og skrive med klarhed og passion samler Antony Beevor hele billedet i en gribende fortælling, som strækker sig fra det nordlige Atlanterhav til det sydlige Stillehav, fra de snedækkede stepper til den nordafrikanske ørken, til den burmesiske jungle, til SS-indsatsgrupper, Gulag-fanger og grusomhederne i den anden sino-japanske krig.

OM ANDEN VERDENSKRIG

"Storværk giver et imponerende overblik over Anden Verdenskrig ... 'Anden Verdenskrig' er brillant fortalt over 900 sider, der føjer nye facetter til vores viden og har masser af atmosfæreskabende detaljer." - Politiken (5 hjerter)

"Forrygende bog om Anden Verdenskrig - Antony Beevor har igen skrevet en stor og velfortalt bog om Anden Verdenskrig, hvor menige soldater og almindelige mennesker har en plads i historien." - Berlingske

"En intellektuel kraftpræstation ud over det sædvanlige".
- Weekendavisen

******
- Jyllands-Posten

Forfatter(e):

Oplæser(e):

Oversætter(e):

Anders Juel Michelsen

Format:

E-bog, Lydbog

Tid Lydbog:

38 timer 58 min

Sider E-bog:

1349

Sprog:

Dansk

Udgivet:

22.3.2013

Forlag Lydbog:

Lindhardt og Ringhof

ISBN Lydbog:

9788711375174

Forlag E-bog:

Lindhardt og Ringhof

ISBN E-bog:

9788711395363

© Lindhardt og Ringhof (Lydbog)

© Lindhardt og Ringhof (E-bog)