Angrebet

Ruslands krig mod Ukraine og dens følger for verden

- Serhii Plokhy

13 timer 37 min
436 Sider
bookCoverFor

Om bogen

Den 24. februar 2022 vågnede verden op til den chokerende nyhed, at Rusland havde invaderet Ukraine. Mens historikeren Serhii Plokhy prøvede at komme i kontakt med venner og familie i Ukraine, som pludselig befandt sig midt i den største konflikt siden Anden Verdenskrig, forsøgte han at forstå denne udvikling i Europas historie. Hvorfor angreb Rusland? Og hvorfor nu? Og hvordan vil Ukraine, Rusland og verden se ud bagefter?
I ”Angrebet” redegør den anerkendte ekspert i ukrainsk historie for konfliktens baggrund. Han analyserer forløbet og giver sit bud på konsekvenserne af denne krig – for Ukraine, Europa og verden.

Om forfatteren:
Serhii Plokhy (f. 1957) er professor i ukrainsk historie og leder af Ukrainian Research Institute ved Harvard University. Han har udgivet en række bøger og artikler om Østeuropa, Rusland, den kolde krig og atomalderens historie, bl.a. ”The Gates of Europe”, som blev en New York Times-bestseller og ”Chernobyl: History of a Tragedy”, som Serhii Plokhy modtog Baillie Gifford-prisen for.

Forfatter(e):

Oplæser(e):

Oversætter(e):

Jakob Levinsen

Format:

E-bog, Lydbog

Tid Lydbog:

13 timer 37 min

Sider E-bog:

436

Sprog:

Dansk

Udgivet:

9.5.2023

Forlag Lydbog:

Gutkind

ISBN Lydbog:

9788743404439

Forlag E-bog:

Gutkind

ISBN E-bog:

9788743404422