Annas sang

- Benjamin Koppel

Bedømmelse 4.6
11 timer 48 min
412 Sider
bookCoverFor

Om bogen

1930’ernes København. Hannah vokser op som den yngste af fem børn i den jødiske emigrantfamilie Koppelman. Hun drømmer om at blive musiker ligesom sine brødre, og da hun bliver optaget på konservatoriet og forelsker sig i den unge idealist Aksel, er friheden og lykken inden for rækkevidde.

Men i det jødiske miljø betyder slægten og traditionerne alt, og til den viljestærke mor Bruches sorg forkaster Hannahs brødre de kvinder, ægteskabsmægleren finder til dem. En efter en gifter de sig med danske kvinder, og mor Bruche og far Yitzhak bliver forvist til de bagerste rækker i synagogen. Nu er det kun Hannah, der kan redde familiens ære. Skal hun ofre sig og opgive musikken og den mand, hun elsker?

ANNAS SANG er en dramatisk og medrivende fortælling om pligtens pris, ensomhed og krig, men også om ukueligt livsmod og altovervindende kærlighed.

Bogen, der er Benjamin Koppels første roman, er inspireret af sande historier.

Forfatter(e):

Oplæser(e):

Format:

E-bog, Lydbog

Tid Lydbog:

11 timer 48 min

Sider E-bog:

412

Sprog:

Dansk

Udgivet:

6.7.2022

Forlag Lydbog:

Gyldendal

ISBN Lydbog:

9788702324662

Forlag E-bog:

Gyldendal

ISBN E-bog:

9788702324655

© Gyldendal (E-bog)

Hvad andre synes

Anmeldelser af Annas sang – E-bog, Lydbog

En smuk og rørende fortælling. Forfatterens malende beskrivelse, skønt gengivet i en fantastisk oplæsning. Tak til jer begge

Mette

Åh hvilken skøn bog og historie. Så fængende og fyldt med skønne beskrivelser/ordspil. Jeg er solgt og vil bare høre mere.

Ulla

🤩

Stinne

Mega god bog

Esther