Apollo-metoden

Apollo-metoden

Om bogen

Modgang kan give nye muligheder! Med pandemien som et dramatisk bagtæppe deler Petter Stordalen ud af egne og andres erfaringer med krisehåndtering.

For Stordalen blev corona-pandemien en økonomisk mavepuster af de helt store. Men det er ikke første gang, han har mødt modgang. Hvordan håndterer han det uventede? Hvordan holder han skruen i vandet, når livet foretager en U-vending, og alt pludselig er usikkert? Og hvorledes mener han, at en mislykket rumrejse kan hjælpe os med at komme helskindet igennem en krise?

Ud fra begreber som ’Nødbremsen’, ’Tillid er king’ og ’Find din blå planet’ viser Stordalen med sin sædvanlige energi, hvordan modgang kan give nye muligheder - selv når det virker, som om omgivelserne har givet op.

Apollo-metoden giver læseren et sjældent og spændende indblik i Stordalens forretningsfilosofi og i hans måde at drive forretning på. Mange af hans principper kan overføres til andre områder af livet, enten på jobbet eller privat, og der er i bogen mange inspirerende råd til selvudvikling.

PETTER A. STORDALEN er en af Nordens mest succesrige forretningsmænd. I Danmark har han mest været kendt for at ejehotelkæden Nordic ChoiceHotels. I 2019 kom han dogfor alvor ind i danskernes bevidsthed, da han købte rejsebureauet Spies og derudover står bag det store hotelprojekt, Villa Copenhagen, i det nedlagte hovedpostkontor i København, der åbnede i 2020 under Corona-krisen.

LydbogE-bog

Dansk

Hvad andre synes

Anmeldelser af Apollo-metoden