Apollons prøvelser 2 - Den dunkle profeti

Apollons prøvelser 2 - Den dunkle profeti

Om bogen

Hvordan straffer man en udødelig? Ved at gøre ham til menneske.

For at straffe Apollon har Zeus gjort ham til et menneske og bortvist ham fra Olympen. Berøvet sine guddommelige kræfter må den 4000 år gamle gud lære at overleve i nutidens verden, indtil han kan få bragt orden i de orakler, som ikke længere virker, så han igen kan blive en gud. Men hvad er mysteriet om oraklerne, og hvad har ødelagt deres kræfter?

Efter en række farlige - og decideret ydmygende - prøvelser i Halvblodslejren må Apollon vove sig ud på en livsfarlig rejse tværs over USA. Heldigvis har han fået en flok venner, som kan træde til, hvor hans guddommelige evner svigter. Det bliver en hårrejsende tur fyldt med humor og haiku-digte.

"Den dunkle profeti" er anden del af Rick Riordans populære ungdomsserie om guden Apollon, der skal lære at klare sig i menneskenes verden.

Rick Riordan (f. 1964) er en amerikansk forfatter, der står bag en lang række krimier og børne- og ungdomsbøger. Rick Riordan er særligt kendt for ungdomsbøgerne om Percy Jackson samt den nyere serie Apollo, der er inspireret af græsk mytologi. Serien om Percy Jackson er blevet filmatiseret og oversat til flere forskellige sprog.

Forfatter.Rick Riordan
Oplæser.Jakob Svarre Juhl

LydbogE-bog

Dansk

Hvad andre synes

Anmeldelser af Apollons prøvelser 2 - Den dunkle profeti