Artemis

Bedømmelse 4.1
8 timer 30 min
309 Sider
bookCoverFor

Om bogen

Det var aldrig meningen, at Jasmine Bashara skulle være en helt. Hun ville bare være rig. Ikke styrtende rig som mange af de besøgende i hendes hjemby, månekolonien Artemis. Bare rig nok til at flytte ud af sin kisteagtige lejlighed og spise noget, der er bedre end alger tilsat smag. Rig nok til at betale en gammel gæld. Da chancen for et stort udbytte byder sig, siger Jazz ikke nej.

Det kræver dog, at hun tager springet fra at være en ubetydelig smugler til at være kriminel strateg, og der kræves også en helt særlig kombination af kløgt, tekniske færdigheder og store eksplosioner – for ikke at nævne en rendyrket fræk attitude.

Planlægningen af den perfekte forbrydelse er kun begyndelsen på Jazz’ problemer. Hendes lille kup placerer hende midt i en sammensværgelse om kontrollen over Artemis – og snart jages hun af både loven og en lovløs morder.

Forfatter(e):

Oplæser(e):

Oversætter(e):

Lars Poulsen

Format:

E-bog
Lydbog

Tid Lydbog:

8 timer 30 min

Sider E-bog:

309

Kategorier:

Sprog:

Dansk

Udgivet:

23.1.2020

Forlag Lydbog:

DreamLitt

ISBN Lydbog:

9788771716504

Forlag E-bog:

DreamLitt

ISBN E-bog:

9788771716160

© DreamLitt (Lydbog)

© DreamLitt (E-bog)

Hvad andre synes

Anmeldelser af Artemis –
E-bog, Lydbog

Udemærket historie. Efter min mening mangler der lidt dybde i historien, men ellers er den sammenhængene og interessant. Oplæsningen er helt i top.

Flemming

Elsker denne bog sjov og spændende og ja frisk:)

Lars