Ayurveda

Ayurveda

Opskriften til et liv i balance

Om bogen

Søger du opskriften på et sundt og stærkt liv i balance? Leder du efter fornyet energi, mere ro og mindre stress, forbedret søvn og en vej til naturlig ynde i alle aldre?

Ayurveda er et 5.000 år gammelt indisk sundhedssystem, der plejer både sindet og kroppen. Ayurveda betyder “livets videnskab” – ayur (liv) og veda (viden).

Ayurveda er din guide til dette univers og hjælper dig med at finde din præcise kropstype, så du kan nære kroppen bedst muligt fysisk, psykisk og åndeligt og opnå et liv i balance.

Zennie og Martin gør ayurveda letforståeligt og hverdagsmuligt i det nordiske hjem. Du behøver ikke et leksikon eller at være ekspert i sanskrit for at få glæde af de mange lettilgængelige ”hemmeligheder” i ayurvedisk ernæring og livsstil.

Få super sunde veganske opskrifter til morgen, middag og aften og tips og tricks til at snige ayurvedaen ind i din hverdag uden at skulle vende dit liv helt på hovedet.

Zennie & Martin Bonde Mogensen driver behandlingsstedet Kropsinstituttet & rejsebureauet ZEN Luxury Travels, der hjælper private såvel som elitesportsfolk, erhvervsledere og andre high performere på sporet af en sundere livsstil.
Zennie er vaskeægte sundhedskriger, psykoterapeut, uddannet mentaltræner og coach og har mange års erfaring med optimering af kosten. Derudover er hun stud. biopat IBM og studerer til phytoterapeut.
Martin er kropsterapeut, foredragsholder og CoFounder af behandlingssystemet Body All Mind.
Sammen har de udgivet bestsellerne Den fedeste juicekur, Flere fede juicer, Den sejeste suppekur og Ren selvkærlighed.

E-bog

Dansk

Hvad andre synes

Anmeldelser af Ayurveda