Bad Company- Peter Graae

Bedømmelse 4.1
14 timer 45 min
476 Sider
bookCoverFor

Om bogen

René Vestergaard var 44, weekendfar og slagter på attende år, da han søgte ind i Bandidos for at finde meningen med sit liv.

Han deltog i røverier, indbrud, narkokriminalitet, hævnaktioner, voldelige konflikter og våbenkriminalitet. Han blev prøvemedlem og rykkede ind i inderkredsen omkring nogle af de mest magtfulde personer i Bandidos.

Men han forblev rocker på nederste trin. Skuffet over livet som Bandidos-rocker kastede René Vestergaard en sommermorgen i 2014 sin pistol i vandet fra Frederik d. 9’s Bro i Nykøbing Falster og stak af. Da Bandidos efterfølgende opsøgte hans familie, besluttede han sig for at fortælle alt til politiet.

BAD COMPANY er en grotesk krimidokumentar om en mand, hans midtvejskrise og rockerklubben Bandidos’ danske gren. Med udgangspunkt i en unik insiderberetning, talrige kilder og retsbøger fra stribevis af kriminalsager tegner journalist Peter Graae et upoleret portræt af verdens næststørste rockerklub.

Forfatter(e):

Oplæser(e):

Format:

E-bog, Lydbog

Tid Lydbog:

14 timer 45 min

Sider E-bog:

476

Sprog:

Dansk

Udgivet:

14.11.2017

Forlag Lydbog:

People's

ISBN Lydbog:

9788772002613

Forlag E-bog:

People's

ISBN E-bog:

9788772002170

© People's (Lydbog)

© People's (E-bog)

Hvad andre synes

Anmeldelser af Bad Company – E-bog, Lydbog

Kongebog. 👍❤️❤️❤️❤️

Rene

👍🏻

Maj

Enormt spændende bog. Tillokkende og frastødende på samme tid. Rockermiljøet er krænkende, manipulerende og fyldt med utilregnelige bange mænd.

Søren

Bogen er god, men lang. Tak til Rene for at lille os ind i hans historie.

Nanna von Ahlften

👍🏽

Ron

Lidt lang, men spændende

Meget i stil med lignende bøger, der omhandler rockermiljøet og vejen ud af det. Der måtte gerne have været mere fokus på exit-forløbet. Ellers ok spændende. Hvad får en 44 årg slagteruddannet driftschef og far til 2 til, at ville være rocker?

Jens

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Spændende bog.

Ramzi

Informativ

God oplæser

Sissi