Bankrøver- Peter Grønlund, Dorin Mørck Larsen

Bedømmelse 4.2
5 timer 48 min
200 Sider
bookCoverFor

Om bogen

En dramatisk true crime-fortælling om syv venner fra Østerbro i København, der blev landets mest berygtede bankrøverbande. De kaldte sig Partners in crime eller bare PIC. De lavede det ene røveri efter det andet, og de slap godt fra det. Overalt på Sjælland mødte de forberedte op med attrappistoler, en udtænkt flugtrute og en taske, der skulle fyldes med pengesedler.

Gruppen truede sig til millioner af kroner, og levede det vilde liv med fester, sprut, stoffer og gang i den, og politiet var ikke nærheden af dem. PIC følte sig uovervindelige, de førte sig frem i nattelivet, og de mange bankrøverier stod uopklarede hen – lige indtil det gik galt.

‘Bankrøver’ er en ærlig insiderskildring af et vildt bankrøverliv, fortalt af gruppens hovedmand, Dorin Mørch Larsen. Det er en fortælling om kriminalitet og livet på toppen med masser af penge på lommen, men det er også en fortælling om nedturen, da alle gruppens medlemmer kunne se frem til mange år bag tremmer. Bandens leder fortæller detaljeret om en gruppe venner fra Østerbro, der udviklede sig til en succesfuld, kriminel bande.
Oplæser(e):
Format:
Lydbog, E-bog
Tid Lydbog:
5 timer 48 min
Sider E-bog:
200
Sprog:
Dansk
Udgivet:
1.10.2021
Forlag Lydbog:
People's/Forlaget Momenta
ISBN Lydbog:
9788772386676
Forlag E-bog:
People's
ISBN E-bog:
9788772386614

© People's/Forlaget Momenta (Lydbog)

© People's (E-bog)