Birgithe med th- Katrine Marie Guldager

Bedømmelse 4.3
2 timer 28 min
101 Sider
bookCoverFor

Om bogen

Birgithe bærer ikke over, hun bærer nag. Hun er folkeskolelærer med en forkærlighed for Tove Ditlevsen og en stærk afsmag for samfundsmaskinens amokløb. Hun er mor til tre, en uhyggelig dårlig bilist, temperamentsfuld (læs: rasende!) og har en følelse af, at det altid har været hende, som har skullet holde sammen på familien – og det er det nok også. Nu da hendes mor er død, er det derfor Birgithe, og ikke hendes psykisk skrøbelige søster, der skal tømme huset. Hun har tænkt sig at slæbe alt ud i haven, bygge et kæmpe bål og brænde det hele af, men da hun først er alene i det store, tomme hus, melder sorgen over alt det tabte sig med fuld styrke. Og så banker fortiden pludselig på.

BIRGITHE MED TH er en veloplagt og rørende fortælling om en desperat kvinde fanget i centrum af en dybt kompliceret og helt almindelig familie. En roman om at være på krigsstien på jobbet, i familien, i supermarkedet og trafikken, men – måske! – begynde at forsone sig med både vreden, sorgen og sin egen historie.

Oplæser(e):
Format:
Lydbog, E-bog
Tid Lydbog:
2 timer 28 min
Sider E-bog:
101
Sprog:
Dansk
Udgivet:
3.1.2023
Forlag Lydbog:
Gyldendal
ISBN Lydbog:
9788702389975
Forlag E-bog:
Gyldendal
ISBN E-bog:
9788702389968

Hvad andre synes

Anmeldelser af Birgithe med th – Lydbog, E-bog

👍😀

Pia

❤️

anna

Ok bog, hurtigt læst/ hørt.

Jytte

Kedelig bog, dårlig forfatter, men Danmarks bedste oplæser

Freda

Morsom og alligevel giver den lidt at tænke over . Jeg kan på mange måder identificere mig med hovedpersonen og hendes tanker. Eneste mangel den er overraskende kort, så den bliver derfor lidt tynd i historien.

Maja