Blæst

- Anne Mette Kirk

Bedømmelse 4.1
286 Sider
Marc Abildgaard
bookCoverFor

Om bogen

PR-maskinen hos Danmarks Radio kører i højeste gear.

Den nye søndags-serie Røde papirer skal vises for millioner af danskere. Forventningerne er skruet helt op. Især til Silas Ruby, der har skrevet og instrueret serien, som bygger på hans egen turbulente barndom. Men også til den talentfulde, nytiltrådte dramachef Bjørg Walsted.

For at forberede sin far og søster på mediehysteriet er Silas taget til sit barndomshjem i Skive for at se første episode af Røde papirer sammen.

Samme aften bliver politiefterforsker Marc Abildgaard tilkaldt. Silas’ søster og far findes skuddræbt og Silas bliver anholdt, mens han løber væk. Var han på flugt eller på vej efter hjælp?

Bjørg Walsted drager afsted for at finde sandheden om drabene. For hvis det ikke er Silas, der har dræbt sin familie, hvem har så? Før Bjørg aner uråd, bliver hun fanget i en kynisk morders nøje tilrettelagte manuskript – og hendes chancer for at slippe væk i live mindskes for hvert øjeblik

Forfatter(e):

Format:

E-bog

Del:

3

Sider E-bog:

286

Sprog:

Dansk

Udgivet:

31.3.2022

Forlag E-bog:

People’s

ISBN E-bog:

9788772387475

Hvad andre synes

Anmeldelser af Blæst – E-bog

Super spændende og fedt at blive taget med i morderens tanker👌🏼

Mette

Både bogens sprog samt oplæsningen er virkelig dårlig. Jeg blev så irriteret, at jeg faldt fra.

Kirsten

Jeg ved godt at Dansk Sprognævn har godkendt formuleringen “det ligner at”, men det lyder stadig ikke rigtigt. Og det bliver brugt rigtig tit i bogen.

Inge

Jeg ved ikke om bogen er god, for jeg gav op. Oplæsningen er virkelig irriterende at høre på!

Anne