Blodig regn- Michael John Dibdin

8 timer 53 min
304 Sider
Aurelio Zen
bookCoverFor

Om bogen

Under skyggen fra Mount Etna bliver politikommissæren Aurelio Zen sat på sin hidtil farligste opgave, Sammen med adoptivdatteren Carla, er han taget til Sicilien for at holde øje med den blodtørstige mafia, hvis blik snart rettes mod Zen. Da en personlig tragedie rammer, intensiveres efterforskningen i takt med, at truslerne fra mafiaen stiger.

Serien om politikommissæren Aurelio Zen tager læseren dybt med ind i Italiens kriminelle underverden, én italiensk by ad gangen. Med en uheldig evne til altid at havne det forkerte sted på det forkerte tidspunkt, angriber Zen det korrupte netværk af mafiabosser og håndlangere fra Bologna til Sicilien med sort humor og beslutsomhed.

Den anerkendte engelske krimiforfatter Michael Dibdin skrev i alt 11 bøger om Aurelio Zen, hvor den sidste blev udgivet kort tid efter hans død i 2007.

Michael Dibdin (1947-2007) var en britisk krimiforfatter. Han er bedst kendt for sine bøger om politikommissæren og antihelten Aurelio Zen, der alle foregår i Italien, hvor Dibdin selv boede i mange år. Bøgerne er siden blevet til en TV-serie på engelske BBC.
Forfatter(e):
Oplæser(e):
Oversætter(e):
Jan Mølgaard
Format:
Lydbog, E-bog
Del:

7

Tid Lydbog:
8 timer 53 min
Sider E-bog:
304
Sprog:
Dansk
Udgivet:
2.10.2020
Forlag Lydbog:
Lindhardt og Ringhof
ISBN Lydbog:
9788726449068
Forlag E-bog:
Saga Egmont
ISBN E-bog:
9788726449006

© Lindhardt og Ringhof (Lydbog)

© Saga Egmont (E-bog)