Bridgerton. En uundgåelig længsel

- Julia Quinn

Bedømmelse 4.4
10 timer 21 min
361 Sider
Familien Bridgerton
bookCoverFor

Om bogen

LONDON, 1824. Penelope Featherington har været hemmeligt forelsket i sin bedste vens storebror, Colin Bridgerton, så længe hun kan huske. Hun tror, at hun ved alt om ham - indtil hun en dag kommer til at afsløre hans allerstørste hemmelighed. En hemmelighed, der får hende til at tvivle på, om hun overhovedet kender ham, når det kommer til stykket.

Colin selv er træt af kun at blive betragtet som en charmør - og han er træt af alles besættelse af sladderskribenten lady Whistledown, der tilsyneladende ikke kan udgive et eneste nummer af sit blad, uden at det indeholder sladder om ham. Men da han vender hjem til London efter en længere rejse, opdager han, at flere ting har forandret sig. Ikke mindste Penelope Featherington.

En uundgåelig længsel er fjerde bind i den verdenskendte romantiske serie om familien Bridgerton. Bøgerne i serien kan læses uafhængigt af hinanden.

En uundgåelig længsel findes også i en lydbogsversion, som er beriget med musik og lydeffekter. Versionen her er uden musik og lydeffekter.

Familien Bridgerton får premiere som tv-serie hos Netflix i december 2020.
Forfatter(e):
Oversætter(e):
Lotte Follin
Format:
Lydbog, E-bog
Del:

4

Tid Lydbog:
10 timer 21 min
Sider E-bog:
361
Sprog:
Dansk
Udgivet:
1.12.2020
Forlag Lydbog:
People's
ISBN Lydbog:
9788772383682
Forlag E-bog:
People's
ISBN E-bog:
9788772382449

© People's (Lydbog)

© People's (E-bog)