Bridgerton. En uundgåelig længsel (beriget med musik og lydeffekter)

- Julia Quinn

Bedømmelse 4.4
10 timer 28 min
Familien Bridgerton
bookCoverFor

Om bogen

Denne version er beriget med musik og lydeffekter. En version uden denne berigelse findes også.

LONDON, 1824. Penelope Featherington har været hemmeligt forelsket i sin bedste vens storebror, Colin Bridgerton, så længe hun kan huske. Hun tror, at hun ved alt om ham - indtil hun en dag kommer til at afsløre hans allerstørste hemmelighed. En hemmelighed, der får hende til at tvivle på, om hun overhovedet kender ham, når det kommer til stykket.

Colin selv er træt af kun at blive betragtet som en charmør - og han er træt af alles besættelse af sladderskribenten lady Whistledown, der tilsyneladende ikke kan udgive et eneste nummer af sit blad, uden at det indeholder sladder om ham. Men da han vender hjem til London efter en længere rejse, opdager han, at flere ting har forandret sig. Ikke mindste Penelope Featherington.

En uundgåelig længsel er fjerde bind i den verdenskendte romantiske serie om familien Bridgerton. Bøgerne i serien kan læses uafhængigt af hinanden.

Lydbogen her er beriget med underlæggende musik og lydeffekter, som understøtter bogens historie. Lydbogen findes også i en version uden denne berigelse.

Familien Bridgerton får premiere som tv-serie hos Netflix i december 2020.
Forfatter(e):
Oversætter(e):
Lotte Follin
Format:
Lydbog
Del:

4

Tid Lydbog:
10 timer 28 min
Sprog:
Dansk
Udgivet:
1.12.2020
Forlag Lydbog:
People's
ISBN Lydbog:
9788772382616

© People's (Lydbog)