Bridgerton. En uventet forelskelse

Bedømmelse 4.5
11 timer 21 min
375 Sider
Familien Bridgerton
bookCoverFor

Om bogen

LONDON, 1814. Den unge greve Anthony Bridgerton er en af de mest eftertragtede ungkarle i byen, men han er også berygtet for sin noget løsslupne livsstil og sin hang til fester og smukke kvinder. Derfor kommer det bag på alle, da han noget uventet beslutter sig for at gifte sig.

Hans udkårnes storesøster, Kate, har imidlertid i sinde at gøre alt, hun kan, for at forhindre forlovelsen - og snart må Anthony sande, at det er Kate og ikke hans udkårne, der fylder hans drømme om natten.

En uventet forelskelse er andet fritstående bind ud af otte i den verdenskendte romantiske serie om Familien Bridgerton.

Den verdenskendte romantiske serie om Familien Bridgerton udkommer nu endelig på dansk. En uventet forelskelse er andet bind ud af otte.

En uventet forelskelse findes også i en lydbogsversion, som er beriget med musik og lydeffekter. Versionen her er uden musik og lydeffekter.

Familien Bridgerton får premiere som tv-serie hos Netflix i 2020.

Forfatter(e):

Oversætter(e):

Christa Leve Poulsen

Format:

E-bog
Lydbog

Del:

2

Tid Lydbog:

11 timer 21 min

Sider E-bog:

375

Sprog:

Dansk

Udgivet:

17.6.2020

Forlag Lydbog:

People's

ISBN Lydbog:

9788772381893

Forlag E-bog:

People's

ISBN E-bog:

9788772380339

© People's (Lydbog)

Hvad andre synes

Anmeldelser af Bridgerton. En uventet forelskelse –
E-bog, Lydbog

Rigtig god, men det virker som om, at den sidste sætning/sætninger i bogen ikke er kommet helt med i lydsporet. Den stopper pludselig midt i et ord.

Rebeca

God bog

Charlotte

God

conny

Ok bog

Christina