Bridgerton. Et fængslende kys

Bedømmelse 4.5
10 timer 43 min
332 Sider
Familien Bridgerton
bookCoverFor

Om bogen

Gareth St. Clair er i vanskeligheder. Hans far, som afskyr ham, er i færd med at formøble St. Clair-formuen,og den eneste arv, der venter, er en familiedagbog, som måske, måske ikke indeholder nøglen til hans fremtid. Problemet er, at den er skrevet på italiensk, et sprog Gareth ikke behersker.

Hyacinth Bridgerton er djævelsk godt begavet og kvik i replikken – og ifølge Gareth bedst i små doser. Men der er alligevel noget over hende, noget charmerende og forstyrrende, der har fået tag i ham og ikke vil slippe igen.

De to unge mødes under den årlige Smythe-Smith-koncert. Hyacinth, der tager alt, hvad Gareth siger, som en udfordring, tilbyder at oversætte hans dagbog, selvom hendes italiensk lader noget tilbage at ønske. Efterhånden som de to fordyber sig i den hemmelighedsfulde tekst, opdager de, at svarene, de søger, ikke ligger i dagbogen, men snarere hos hinanden,og at intet er så ligetil – eller så kompliceret – som det perfekte kys.

Et fængslende kys er 7. bind i Julia Quinns populære Bridgerton-serie og fortæller Hyacinths medrivende historie.

Et fængslende kys udkommer i en lydbogsversion, som er beriget med musik og lydeffekter på et senere tidspunkt. Versionen her er uden musik og lydeffekter.

Forfatter(e):

Oversætter(e):

Lotte Follin

Format:

E-bog
Lydbog

Del:

7

Tid Lydbog:

10 timer 43 min

Sider E-bog:

332

Sprog:

Dansk

Udgivet:

4.11.2021

Forlag Lydbog:

People's

ISBN Lydbog:

9788772386256

Forlag E-bog:

People's

ISBN E-bog:

9788772386522

© People's (Lydbog)

Hvad andre synes

Anmeldelser af Bridgerton. Et fængslende kys –
E-bog, Lydbog

😍

Karin

Endnu en fantastisk historie om familien Bridgerton.

Køpp

God bog

Charlotte

😍

Sarah