Bro bro brille
      
Del bogen    
Liget af en midaldrende mand bliver fundet i et forladt hus i Southamptons bordelkvarter – frygteligt lemlæstet og med hjertet fjernet. Få timer senere bliver hjertet leveret med bud til hans kone og børn. Kort efter bliver endnu en mand fundet dræbt og opskåret – også hans hjerte mangler.
Der viser sig et mønster, og medierne kalder det for en omvendt Jack the Ripper: hævn imod mænd, der går til prostituerede.
Helen kan mærke raseriet bag mordene. Men hun kan umuligt forudsige, hvor lunefuld morderen er – eller hvad der venter hende, når jagten er omme ...
Matthew Arlidge er den nye Jo Nesbø.
Richard & Judy Book Club
Kommissær Helen Grace er en af de bedste nye krimihelte i årevis.
Jeffery Deaver, bestsellerforfatter
Velkomponeret og fremragende, med højt tempo
The Sun
En krimithriller med højt tempo og snedigt plot. Klart bestsellermateriale!
Huffington Post
En makaber, medrivende thriller.
Sunday Mirror
Okker gokker introducerer Helen Grace, en af de bedste nye krimihelte, en målbevidst, skrap og traumatiseret efterforsker, der skal løse en gruopvækkende gåde om en morder, der bortfører sine ofre parvis. Medrivende!
Lisa Gardner En fængslende debut … Kommissær Helen Grace er en heltinde med skyggesider, der alligevel vinder læseren for sig … Siderne flyver bare af sted.
USA Today
Arlidge væver en isnende uhyggelig gobelin. The Daily Mail
Matthew Arlidge er født og opvokset i London. Han har studeret engelsk litteratur på universitetet i Cambridge og film- og tv-produktion i Bristol. Arlidge har arbejdet inden for tv de sidste femten år med speciale i produktion af kvalitets¬dramaer som Tavse vidner. Han var den bedst sælgende krimidebutant i Stor¬britannien i 2014 og er blevet udgivet i over 30 lande.
Vis mere