Brødre- Peter Graae

Bedømmelse 4.6
12 timer 37 min
503 Sider
bookCoverFor

Om bogen

Man må ændre sit liv, hvis man har taget en andens.

Hovedpersonen i denne bog blev i 2018 dømt for drab efter et drive by-skyderi, som var kulminationen på en blodig konflikt om 500.000 euro. Under sin afsoning gik han i exit, uden at gå til politiet, og i denne bog fortæller han sin egen historie. Om en rodløs barndom med kriminel debut som 14-årig. Om rødderne fra Ydre Nørrebro, der printede navnet Brothas på deres T-shirts, blev kvarterets førende gadebande og gik i krig mod resten af det kriminelle København – i en uendelig konflikt om underverdenen, udkæmpet af unge mænd, der kaldte sig brødre, indtil de vendte pistolerne mod hinanden.

BRØDRE er en brutal og øjenåbnende fortælling om uløselige kriminelle regnskaber, der først går op, når den ene part ender i en kiste, og den anden sidder i en fængselscelle. Bogen er dokumentarisk, baseret på sagsakter og journalistisk research. Men også dybt personlig, baseret på over 100 timers samtaler med en mand fra miljøet, der levede femten år som fuldtidskriminel og betaler prisen, nu hvor hver dag er en kamp for ikke at falde tilbage til gamle vaner. Han har mistet venner og folk, som han kaldte brødre. Nogle er døde, andre blev fjender. Han har kappet båndene for at leve et liv uden kriminalitet. Bogen viser, at kampen er lang og ensom, men at exit er den eneste udvej for en gammel gangster.

Forfatter(e):

Oplæser(e):

Format:

Lydbog, E-bog

Tid Lydbog:

12 timer 37 min

Sider E-bog:

503

Sprog:

Dansk

Udgivet:

8.12.2022

Forlag Lydbog:

Grønningen 1

ISBN Lydbog:

9788773398012

Forlag E-bog:

Grønningen 1

ISBN E-bog:

9788773398029

Hvad andre synes

Anmeldelser af Brødre – Lydbog, E-bog

Hvor er du sej tino! Respekt. Super fed bog der er godt fortalt.

Christina

Utrolig god bog!

Mahak

Rigtig god bog

Sine

Super

Ulla

Spændende bog fra start til slut, og en fed afrunding

Sebastian

Super

Martin

God

Lasse

Tino blev først rigtig gangster da han vendte miljøet ryggen og gik sin egen vej. Kanon Bog kunne godt have varet 10 timer mere👍🏻

Jakob

Sindssyg god bog! Ønsker Tino alt det bedste i fremtiden 🙏🏻

Oliver