Carmen Curlers

Da papillotterne blev elektriske

- Søren E. Jensen

185 Sider
bookCoverFor

Om bogen

Første del af den dokumentariske fortælling om Carmen Curlers storhed og fald. Andet bind udkommer i efteråret 2023.

Efter DR’s serie om Carmen Curlers fra 2022 kender mange til historien om hvordan Arne Bybjerg ofrede både sin formue og sit ægteskab for at få succes med sine nyopfundne elektriske papillotter. Men færre ved at hans karriere på mange måder var et bedrag, og at der faktisk var hold i det, når de lokale i Kalundborg kaldte Bybjerg for “Fiduskrøllen”.

På basis af interviews, mangeårig research og en systematisk gennemgang af Det Kgl. Biblioteks arkiver fortæller Søren E. Jensen – en af inspirationskilderne til DRs Carmen-serie – den utrolige historie om en lokal radio- og tv-forhandler som måtte lyve og låne sig frem, indtil han takket være cykelrytteren Willy Bechmann omsider brød igennem med sit krølleapparat. Det er også fortællingen om frygten for kommunisternes
bly midt i junglen, en nærdødsoplevelse nytårsaften, en libanesisk prinsesse, en gul Rolls-Royce og et bryllup så overdådigt at Holbæk aldrig før eller siden har set magen.

Søren E. Jensen, født 1965, er teolog, forfatter og radiomedarbejder hvor han navnlig har beskæftiget sig med Polen, musik og cykelsport. Bogen er en omarbejdet og kraftigt udvidet udgave af Søren E. Jensens Carmen. Anden del af to-bindsværket udkommer til efteråret 2023.

Forfatter(e):

Format:

E-bog

Sider E-bog:

185

Sprog:

Dansk

Udgivet:

28.3.2023

Forlag E-bog:

Momenta

ISBN E-bog:

9788794221436