On the Come Up

On the Come Up

Om bogen

"On the Come Up" er en historie om at kæmpe for sine drømme – imod alle odds. Det er en historie om at være tro mod sig selv og ikke give efter for hverken fordomme eller forventninger.

16-årige Bri er fast besluttet på at blive en af tidens allerstørste rappere. Eller i det mindste vinde sit første rap-battle. Som datter af en legendarisk undergrundsrapper, der døde lige før sit store gennembrud, har hun et par store sko at fylde ud. Men det er svært at komme fri af ghettoen og opnå respekt og succes, når man samtidig skal kæmpe mod folks fordomme. Og det gør det ikke nemmere, at køleskabet derhjemme er tomt, fordi ens mor er blevet arbejdsløs. Så Bris første sang bliver fuld af vrede og frustration, og sangen går viralt – men af helt forkerte grunde ...

Angie Thomas debuterede i 2017 med romanen "The Hate U Give", som strøg direkte ind som nummer 1 på New York Times‘ bestsellerliste og har ligget der stort set lige siden. Angie Thomas er tidligere teen-rapper, hun har en bachelorgrad i creative writing, og så er hun født, opvokset og bor stadig i Jackson, Mississippi.

Forfatter.Angie Thomas
Oplæser.Karoline Munksnæs

LydbogE-bog

Dansk

Hvad andre synes

Anmeldelser af On the Come Up