Dag 0 - Ankomst

Dag 0 - Ankomst

Om bogen

Jorden begynder at ryste advarende under mig. Måske åbner en sprække sig om lidt og opsluger alt. På en måde håber jeg det næsten. Jeg vil hjem – hjem i min egen krop. Men jeg kan ikke. Jeg ved ikke, hvordan man gør.

Ankommet til en ny og brutal virkelighed langt ude i fremtiden får Lasse lidt efter lidt svar på, hvad der er sket med hans familie og de andre forsvundne. Tynget af sorg og skyld tvinges han sammen med sin tvillingesøster og deres nye allierede på flugt fra en grusom overmagt. Langsomt vågner håbet i Lasse. Måske er det ikke for sent at råde bod på nogle af de fatale valg, han har truffet?

Ankomst er andet bind i trilogien Dag 0, der blander science fiction, fantasy og dystopi.

Annemette Gravgaard Larsen er cand.mag. i medievidenskab og master i dansk som andetsprog fra Københavns Universitet. Med flere års erfaring inden for kommunikation og journalistik arbejder hun nu som underviser og forfatter. Ankomst er andet bind i den hæsblæsende serie Dag 0.

Sagt om første bind i Dag 0: Intet mindre end mesterligt udført, og bogen kan varmt anbefales både til garvede fantasylæsere, men også som en blød overgang fra realismegenren. – Bogredenhosmonika

Hvad andre synes

Anmeldelser af Dag 0 - Ankomst

Der er ikke nok bedømmelser endnu

Der er ikke nok bedømmelser endnu