Dårekisten- Marianne Rohweder, Pernille Plaetner

Bedømmelse 4.2
9 timer 7 min
321 Sider
Marta Munk Krimi
bookCoverFor

Om bogen

Fortidens stemmer hvisker i murene.

En succesrig virksomhedsejer, Mogens Bonde, findes brutalt myrdet i sit hjem. Martha Munk kender familien temmelig godt og står fra starten næsten alene med drabssagen, fordi hendes faste makker, Anders Berg, ligger underdrejet efter en skilsmisse, og stationens chefefterforsker, Søren Skovmose, har travlt med en narkosag i Holbæk.

Sporene fører til et tidligere sindssygehospital i Nykøbing Sjælland, hvor Martha går på jagt efter sandheden blandt den brogede skare af iværksættere, kunstnere og terapeuter, der har slået sig ned i de gamle bygninger. Ved første øjekast ser alt tilforladeligt ud, men under overfladen findes overraskende sammenhænge, der trækker tråde til fortidens patienter.

Da drabet på Mogens Bonde efterfølges af endnu en grusom forbrydelse, tilkalder den nyudnævnte politiinspektør, Torben Billing, hjælp fra Den Nationale Efterforskningsenhed. Martha må nu – oven i arbejdspresset og private udfordringer på hjemmefronten – indstille sig på at samarbejde med en ny kollega.

50.000 har læst første bind i Martha Munk-serien, Hundeungerne.

Venindeparret igennem fyrre år, Pernille Plaetner og Marianne Rohweder, tog Danmark med storm med deres krimidebut. Nu er de klar med opfølgeren, som er ventet af både læsere og lyttere.

Scenen er atter sat i Nykøbing Sjælland.

Om Hundeungerne: ”Holder sin læser godt underholdt fra start til slut … et knivskarpt øje for detaljer og et levende sprog.” Bogblogger.dk
Oplæser(e):
Format:
E-bog, Lydbog
Tid Lydbog:
9 timer 7 min
Sider E-bog:
321
Sprog:
Dansk
Udgivet:
24.1.2022
Forlag Lydbog:
Grønningen 1
ISBN Lydbog:
9788773398890
Forlag E-bog:
Grønningen 1
ISBN E-bog:
9788773398883

© Grønningen 1 (E-bog)

Hvad andre synes

Anmeldelser af Dårekisten – E-bog, Lydbog

To god bøger ❤️❤️❤️⚘️⚘️

Benita

God krimi

Rigtig god krimi

Søs Toft