De andre

De andre

Om bogen

"Anna Grue er navnlig kendt for sine anmelderroste romaner om detektiven Dan Sommerdahl og hans meritter. Med novellesamlingen De andre har den populære forfatter bevæget sig ind på en helt ny boldgade.
Med inspiration fra Sartre-citatet ”Helvede er de andre” beskriver hun de små og store katastrofer, der kan opstå, når de andre pludselig blander sig i ens private cirkler.
Mød for eksempel provinskonen Birgit, der vinder en makeover i et dameblad; kontordamen Jette, der oplever sin tilværelse smuldre, mens hun sidder fast i en trafikprop; 83-årige Herman, der har fået nye naboer; Birkerød-pigen Ditte, der flytter til en skole i den anden ende af landet – og forfatteren Helle, der aldrig skulle have involveret de andre gæster på skriverefugiet i sin nye roman ... Og hvad er det for noget med den røde Suzuki Swift, der dukker op i flere af de ti noveller?
De andre er en vedkommende og skarp novellesamling, som kendetegnes af Anna Grues sædvanlige letflydende pen og hendes sans for dygtigt at fange situationer og personer på kornet."

Forfatter.Anna Grue
Oplæser.Karen Abrahamsen

LydbogE-bog

Dansk

Hvad andre synes

Anmeldelser af De andre