De kan godt, de vil gerne- Bolette Christensen, Lilian Mogensen

5 timer 44 min
174 Sider
bookCoverFor

Om bogen

Vores velfærdssamfund er afhængig af kompetente bestyrelser – både i private og offentlige virksomheder. Men halvdelen af de 1600 største danske virksomheder går glip af halvdelen af talentmassen, for de har ikke en eneste kvinde i deres bestyrelser. Og kun 100 af dem har en ligelig kønsfordeling, forstået som mindst 40 procent af det ene køn.

Når halvdelen af talentmassen på forhånd vælges fra, koster det på bundlinjen, og dermed går samfundet glip af store værdier og muligheder.

Kvinderne både kan og vil godt bestyrelsesarbejdet – de vil dog ikke bare være med, de vil gøre en forskel. Men når de nu kan og vil, hvorfor mangler de så i de danske bestyrelser? Bogen tager fat på myterne og barriererne og ser på, hvad bestyrelserne, headhunterne og kvinderne kan gøre for at finde vej frem til bestyrelseslokalerne.

Bogen er fyldt med synspunkter fra ministre, bestyrelsesformænd, bestyrelsesmedlemmer og topdirektører, som sammen med forfatterne giver deres bud på, hvad der skal til for, at alle talenter bliver sat i spil i de danske bestyrelser.

Oplæser(e):
Format:
Lydbog, E-bog
Tid Lydbog:
5 timer 44 min
Sider E-bog:
174
Sprog:
Dansk
Udgivet:
5.5.2020
Forlag Lydbog:
Gyldendal
ISBN Lydbog:
9788702292107
Forlag E-bog:
Gyldendal
ISBN E-bog:
9788702292091

© Gyldendal (Lydbog)

© Gyldendal (E-bog)