De siger jeg er psykopat

Seks personlige fortællinger om at være dyssocial

Bedømmelse 4.5
6 timer 5 min
221 Sider
bookCoverFor

Om bogen

Psykopater findes i alle samfundslag – i magtfulde chefstillinger, i almindelige job, på offentlig forsørgelse og i fængslerne. I de mest tragiske tilfælde har mennesker med dyssocial personlighedsstruktur stået bag nogle af danmarkshistoriens mest makabre drabssager.

Men hvem er de mennesker? Hvad rummer de, og hvad gemmer der sig bag deres facade? Hvordan er det at leve som psykopat? I De siger, jeg er psykopat fortæller to kvinder og fire mænd om deres liv med dyssocial personlighedsstruktur, deres til tider voldsomme vrede, manglende forståelse for andre menneskers følelser og ligegyldighed over for samfundets love og regler. Alle seks færdes iblandt os i samfundet, nogle med domme bag sig, andre ikke. Fælles for dem er, at de giver os et unikt indblik i deres verden og sætter fokus på livet som psykopat.

Tine Wøbbe er chef- og retspsykolog på Sct. Hans og en af landets førende eksperter inden for psykopati. Med udgangspunkt i de seks fortællinger sætter hun ord på det, som de medvirkende ikke selv kan, og går bag om deres handlinger og syn på verden. Hun giver en dybere indsigt i psykopati generelt og forsøger at besvare, hvad der skaber en psykopat.

Format:

Lydbog
E-bog

Tid Lydbog:

6 timer 5 min

Sider E-bog:

221

Sprog:

Dansk

Udgivet:

21.4.2023

Forlag Lydbog:

JP/Politikens Forlag

ISBN Lydbog:

9788740083828

Forlag E-bog:

JP/Politikens Forlag

ISBN E-bog:

9788740083811

Hvad andre synes

Anmeldelser af De siger jeg er psykopat –
Lydbog, E-bog

Denne bog burde alle der har en psykopat tæt på livet læse.. jeg har måtte pause ind imellem, da nogle af delene kom for tæt på. Men den oplyser et mørk emne som jeg mener alle skulle være på vagt for! Virkelig stærk læsning! Varmeste anbefaling fra en datter af en psykopat

Nynne

Meget interessant

Christina

👏🏻

Louise

Spændende og givende bog

Jette