De syv søstre

- Lucinda Riley

Bedømmelse 4.6
16 timer 31 min
573 Sider
De syv søstre
bookCoverFor

Om bogen

Den internationale bestsellerforfatter Lucinda Riley udfolder sit fortælletalent som aldrig før i dette medrivende første bind i en ny stor serie baseret på legenden om stjernebilledet De syv søstre.

Schweiz 2007. Maia D’Apliese og hendes fem søstre er blevet kaldt hjem til deres barndomshjem Atlantis – en stor, smuk villa ved Genèvesøen – da deres elskede far, den sky mangemillionær, som de kalder Pa Salt, er død. De er alle blevet adopterede som små, og nu har Pa Salt efterladt dem hver især en ledetråd, der kan føre dem tilbage til deres sande ophav. Maias ledetråd fører hende til den anden side af Jorden, til en forfalden herskabsvilla i Rio de Janeiro i Brasilien.

Rio 1927. Midt i byens storhedstid har Izabela Bonifacios far store forhåbninger om at gifte sin datter ind i aristokratiet. Samtidig arbejder arkitekten Heitor da Silva Costa på det, der skal blive den berømte Kristusstatue, og planlægger en rejse til Paris for at finde den rette skulptør til opgaven. Den lidenskabelige Izabela længes efter at se verden og overtaler sin far til at lade hende tage med Silva Costa til Paris, inden hun skal giftes. Dér, i Paul Landowskis studie og i Montparnasses livlige caféer, møder hun den ambitiøse, unge skulptør Laurent Brouilly og indser, at hendes liv aldrig vil blive det samme igen.

Forfatter(e):

Oplæser(e):

Oversætter(e):

Ulla Lauridsen

Format:

E-bog, Lydbog

Del:

1

Tid Lydbog:

16 timer 31 min

Sider E-bog:

573

Sprog:

Dansk

Udgivet:

8.9.2016

Forlag Lydbog:

Gyldendal

ISBN Lydbog:

9788763847995

Forlag E-bog:

Gyldendal

ISBN E-bog:

9788763844123

Hvad andre synes

Anmeldelser af De syv søstre – E-bog, Lydbog

Fantastisk bog, glæder mig til de næste 6🤩🤩

Elisabeth Leervad

Spændende

Tenna Spur

Fantastisk fortælling. Fascinerende hvordan forfatteren har formået at skabe et univers der medinddraget den lyttende. Flot oplæsning med tonefald der veksler mellem barn, mand kvinde.

Susanne

Rigtig god

Lone