Den 9. kreds - Politiet indefra

- Kristian Brårud Larsen

Bedømmelse 4.2
8 timer 4 min
260 Sider
bookCoverFor

Om bogen

POLITIASSISTENT ANDREAS HOGSTED TROEDE, HAN HAVDE LAVET SIT LIVS SAG. Efter tips fra meddelere i det kriminelle miljø og en velplanlagt ransagning i Frederiksværk var det lykkedes at anholde en mand med Bandidos-relationer med halvandet kilo amfetamin i en plasticpose. Det var en af politikredsens største narkofangster det år, og det lignede en formssag, mandens øjeblikkelige tilståelse taget i betragtning. Men hjemme på stationen udviklede efterforskningen sig til et ydmygende forhør af den unge betjent, spundet op på sladder, skidtsnak og en grundløs anklage om ulovlige metoder.

Da den 7. november 2013 var omme, havde karrierens største dag forvandlet sig til Andreas Hogsteds sidste i dansk politi.

DEN 9. KREDS er en fortælling om en retskaffen ung mand, der gik ind i politiet for at bekæmpe rockere og narko, men efter 12 år måtte indse, at hans drøm ikke kunne udleves i Danmarks 9. politikreds. Med afsæt i en whistleblower-historie og snesevis af kilder fra politiets rækker afdækker journalist Kristian Brårud Larsen, hvordan Nordsjællands Politi siden politireformen i 2007 har været styret af jagten på bonusser og karrierehop frem for lov og orden. Det er historien om sminkede statistikker, nypressede uniformer og rockere, der har en safe haven i det rigeste hjørne af Danmark, mens nordsjællændernes tryghed daler, og mængden af uopklarede forbrydelser stiger.

Format:

E-bog, Lydbog

Tid Lydbog:

8 timer 4 min

Sider E-bog:

260

Sprog:

Dansk

Udgivet:

14.9.2016

Forlag Lydbog:

People's

ISBN Lydbog:

9788771803440

Forlag E-bog:

People's

ISBN E-bog:

9788771594492

© People's (E-bog)

Hvad andre synes

Anmeldelser af Den 9. kreds - Politiet indefra – E-bog, Lydbog

Bjkk

Rene

Rigtig god

Der er stof til eftertanke

Hanne

Hårrejsende hvordan det danske politi prioritere.

Dygt at ting handler om økonomi og IKKE mennesker. Super god oplæser 👌

Annie

God og interessant bog

God og interessant bog

Kathrine