Den bedste start på livet

- Sofie Münster

Bedømmelse 4.7
5 timer 8 min
205 Sider
bookCoverFor

Om bogen

Intet har så afgørende betydning for børns udvikling og trivsel som den følelsesmæssige tilknytning til deres forældre. Det fastslår mere end 50 års forskning. Alligevel er denne viden aldrig blevet omsat til en konkret metode, man kan opdrage efter.

I ’Den bedste start på livet’ introducerer Sofie Münster som den første i Danmark den tilknytningsbaserede opdragelse. Gennem massevis af eksempler viser hun, hvordan vi forældre kan sætte grænser og møde vores små børns følelser på en måde, der skaber plads til både os og dem. Når vi for alvor forstår, at der altid er en grund til, at vores børn føler og handler, som de gør, kan vi opbygge den vigtige følelsesmæssige kontakt, der gør alle dagligdagens aktiviteter som måltider, putning og tandbørstning lettere og rarere for alle. Pludselig behøver vi ikke true, hæve stemmen, give børnene en timeout eller gentage os selv hundrede gange for at få børnene til at høre efter.

Når vi har fokus på tilknytningen, mens vi opdrager, bliver opdragelse til det, som det hele tiden burde have været: at lære børn at gøre det rigtige, uden at de føler sig forkerte undervejs.

”Det er både en dejlig bog i øjenhøjde med barnet og en fantastisk hjælp for en opdrager – forældre eller pædagoger – der vil stå på solidt opdateret forskningsmæssigt grundlag.”

PER SCHULTZ JØRGENSEN

Forfatter(e):

Oplæser(e):

Format:

E-bog, Lydbog

Tid Lydbog:

5 timer 8 min

Sider E-bog:

205

Sprog:

Dansk

Udgivet:

26.11.2021

Forlag Lydbog:

JP/Politikens Forlag

ISBN Lydbog:

9788740074444

Forlag E-bog:

JP/Politikens Forlag

ISBN E-bog:

9788740074437

Hvad andre synes

Anmeldelser af Den bedste start på livet – E-bog, Lydbog

God og nem og meget relaterbar

Anders

Skøn differentiering af stemmer !

Amalie

Lyden var lidt “skrattende”

Maria