Den forsvundne søster

Bedømmelse 4.7
21 timer 22 min
783 Sider
De syv søstre
bookCoverFor

Om bogen

Efter Georg Hoffman afslører eksistensen af en hidtil forsvunden søster, går det op for Maia og Ally, at de kun har to ledetråde til at finde hende: en adresse på en vingård i New Zealand og en tegning af en helt usædvanlig, stjerneformet smaragdring.

CeCe, der bor i Australien og derfor befinder sig tættest på vingården, bliver sendt af sted for at undersøge sagen. Det bliver begyndelsen på et kapløb med tiden om at finde frem til og identificere den forsvundne søster, så alle søstrene kan samles på Titanen og kaste en krans på det sted i Middelhavet, hvor Ally sidst så Pa Salts båd.

Søstrenes søgen bringer dem kloden rundt, idet de én efter én forsøger at finde frem til den forsvundne søster i både New Zealand, Canada, England, Frankrig og Irland. Hver eneste gang forsvinder hun dog som dug for solen. Det lader mest af alt til, hun ikke ønsker at blive fundet …Pressen skriver:

»Et medrivende indblik i den irske borgerkrig.«
– Lektørudtalelse

Forfatter(e):

Oplæser(e):

Oversætter(e):

Ulla Lauridsen

Format:

E-bog
Lydbog

Del:

7

Tid Lydbog:

21 timer 22 min

Sider E-bog:

783

Sprog:

Dansk

Udgivet:

27.5.2021

Forlag Lydbog:

Gyldendal

ISBN Lydbog:

9788702321104

Forlag E-bog:

Gyldendal

ISBN E-bog:

9788702321111

Hvad andre synes

Anmeldelser af Den forsvundne søster –
E-bog, Lydbog

Har været så bidt af de første bøger men mistede interessen for de midterste. Er glad for at jeg læste denne afsluttende bog i serien 🙏

Ann-Sofie

❤️

June

Endnu en fantastisk bog

Michael

Den er virkelig go, bør læses heller lyttes til

Lone