Den svære kærlighed. Om narcissisme og parforhold

- Christina Copty

Bedømmelse 4.7
8 timer 41 min
251 Sider
bookCoverFor

Om bogen

Er dit parforhold præget af op- og nedture, og oplever du, at mållinjen for lykke konstant flytter sig uden for din rækkevidde?

Er din partners tanker og følelser sort-hvide, og ser han sig selv som den, der altid har ret, selvom det er på bekostning af dig?

Behandler han dig skiftevis som prinsesse eller fjende? Og føler du dig ofte forvirret over, at du oplever jeres parforhold markant anderledes, end han gør? Så lever du sandsynligvis i et forhold med en narcissistisk mand.

I 'Den svære kærlighed' tager psykoterapeut Christina Copty dig i hånden, og guider dig igennem faldgruberne i det narcissistiske parforhold, og giver dig indblik i den narcissistiske mands tanker og følelser, så du kan navigere i de modstridende signaler, du modtager.

Du får indsigt i narcissistens opvækst, og hvad der motiverer ham, og du lærer hvilke kampe, der er værd at tage, og hvilke, der på forhånd er tabte. Igennem hele bogen får du også redskaber og gode råd . Og ikke mindst en forklaring på, hvad det er, der gør, at du falder for denne type mand.

Christina Copty er uddannet psykoterapeut og cand.mag. i arabiske sprog og kultur. Som psykoterapeut har Christina Copty specialiseret sig inden for destruktive forhold, og i 2016 udkom hendes bog "Den svære kærlighed. Om narcissisme og parforhold" om netop dette emne.
Forfatter(e):
Oplæser(e):
Format:
Lydbog, E-bog
Tid Lydbog:
8 timer 41 min
Sider E-bog:
251
Sprog:
Dansk
Udgivet:
19.2.2017
Forlag Lydbog:
Lindhardt og Ringhof
ISBN Lydbog:
9788711739372
Forlag E-bog:
Lindhardt og Ringhof
ISBN E-bog:
9788711683590

© Lindhardt og Ringhof (Lydbog)

© Lindhardt og Ringhof (E-bog)