Den tavse enke

- Sara Blædel

Bedømmelse 4.5
9 timer 52 min
370 Sider
Louise Rick
bookCoverFor

Om bogen

Louise Rick er efter en længere orlov tilbage på arbejde som leder af den nyoprettede Rejseenhed. Fyns Politi har tilkaldt assistance efter drabet på en kvindelig kroejer på Tåsinge, og her møder Louise for første gang sit nye team.

Drabet på kvinden har ikke givet det lokale politi mange spor at gå efter, men da Louise iværksætter en grundig gennemsøgning af kroens førstesal, hvor den dræbte boede, finder de noget, som på ingen måde passer ind i den drabssag, de står med.

Louise er ikke meget for det, men hun er nødt til at kontakte Eik Nordstrøm fra Eftersøgningsafdelingen. De to har ikke set hinanden, siden de skiltes på en strand i Thailand, hvor deres forhold sluttede. Men hun har brug for hans hjælp.

Camilla Lind virker for første gang i deres lange venskab ikke særligt interesseret i drabssagen, da Louise ringer for at spørge hende til råds. Kun modvilligt trækkes hun ind i den, da Eik beder hende passe sin pensionerede politihund, Charlie, mens han selv haster til Tåsinge.

Men det er ikke drabssagen, der fanger Camillas nysgerrighed. Det er en ung fyr, der døde et halvt år tidligere og gennem sin journalistiske tilgang til den historie kommer hun i besiddelse af oplysninger, som Louise og politiet ikke ved noget om, og som har store omkostninger for de involverede personer.

Louise og Camilla bliver begge dybt engagerede i sagen, og da de til sidst står i en svær og sårbar situation, finder de ud af, hvor godt det er at gøre tingene sammen

Forfatter(e):

Oplæser(e):

Format:

E-bog, Lydbog

Del:

11

Tid Lydbog:

9 timer 52 min

Sider E-bog:

370

Sprog:

Dansk

Udgivet:

6.11.2020

Forlag Lydbog:

JP/Politikens Forlag

ISBN Lydbog:

9788740066081

Forlag E-bog:

JP/Politikens Forlag

ISBN E-bog:

9788740066111

© JP/Politikens Forlag (Lydbog)

Hvad andre synes

Anmeldelser af Den tavse enke – E-bog, Lydbog

👍👍

Heidi

Holder spændingen hele vejen igennem.

Sarah

Endnu en fantastisk bog i serien.

Mette

👍🏼

Berit