Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte- Jytte Vikkelsøe

Bedømmelse 4.3
8 timer 14 min
190 Sider
bookCoverFor

Om bogen

Det tager kun en femtedel af et sekund at aktivere de 12 hjerneområder, der hensætter et menneske i en svimlende forelskelsesrus. Men hvad skal der til for at det sker? Hvorfor forelsker vi os i det hele taget? Og hvorfor går kærligheden så ofte i stykker igen?

I denne banebrydende bog kortlægger Jytte Vikkelsøe den romantiske kemis mysterium. Gennem hendes skelsættende arbejde med kriseramte par får vi indsigt i forelskelsens og kærlighedens dynamik.

En række fængslende cases demonstrerer, hvordan og ikke mindst hvorfor kærlighedens indbyggede uoverensstemmelser og konflikter både er forudsætningen for forelskelsen og samtidig ender med at dominere de fleste parforhold – men også, hvordan kærlighedens konflikter markerer et ulevet potentiale, vi sjældent gør os begreb om: potentialet til at finde tilbage til vores egen inderste kerne og leve livet fuldt og helt.

Forfatter(e):

Oplæser(e):

Format:

E-bog, Lydbog

Tid Lydbog:

8 timer 14 min

Sider E-bog:

190

Sprog:

Dansk

Udgivet:

26.9.2022

Forlag Lydbog:

Gyldendal

ISBN Lydbog:

9788702362398

Forlag E-bog:

Gyldendal

ISBN E-bog:

9788702238570

© Gyldendal (E-bog)

Hvad andre synes

Anmeldelser af Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte – E-bog, Lydbog

Monotom oplæsning

Sisse Sofiia

17/1/2023: Jeg havde svært ved at følge med i bogens indhold pga. oplæsningen, som jeg fandt monoton og robotagtig. Så læste jeg anmeldelser om, at der er kommet en ny udgave af lydfilen med en anden oplæser og tænkte, det må være, at jeg havde fat i en gammel version med den monotone og robotagtige stemme, som alle skriver om. Så jeg slettede den lydbog, jeg havde downloadet, og downloadede den på ny. Det viser sig, at det er den samme oplæser. Hvert ord bliver udtalt med den samme intonation, og der bliver holdt pauser efter næsten hvert ord, så jeg finder det svært at orientere mig, hvor vi er henne i sætningen, eller hvad der kommer bagefter. Jeg finder det energikrævende at processere indlæsningen, og min oplevelse af selve bogen er sikkert også farvet af den negative oplevelse med lydfilen.

Radvilé

Super bog 👍🏾😊 Godt fortalt 👍🏾😊

Bo

MEGA fedt at bogen nu er oplæst af Jytte selv!! Det gør den meget bedre at lytte til i forhold til tidligere oplæser

Louise Hjuler

Ok

Heidi

Okay spændende bog, dog lidt robotagtig oplæser

Pernille

Jeg hørte ikke bogen færdig. Bogens oplæser falder ikke i min smag og 7 timer med den stemme er simpelthen for irriterende.

Nanna von Ahlften

God bog, irriterende robotagtig oplæser

Nanna

O2mm8?(((¥89mioko9*¥9ook29b

Peter

Lidt lang, synes den bare beskriver forskellige pars problemer, og hvad der ligger til grund. Det kan også i sig selv kan være spændende, men giver ikke rigtig dybere forståelse for ens egne relationer

Louise

Dyb god

Underlig computer agtig oplæsning

Claus

Så spændende en bog, desværre er oplæser yderst monoton og kedelig.

Simone

Kedelig

Sikke en kedelig oplæsningsstemme. Meget mekanisk og robotagtig. Kunne ikke holde ud af høre den som lydbog desværre

Nisha

Kedelig oplæser

Jeg må blankt erkende, at oplæserens stemme var virkelig kedelig, og ALT for monoton. Jeg har selv læst bogen, og ville genbesøge den- jeg måtte flere gange spile tilbage, da stemmen simpelthen ikke fangede mig.

Anja

Robotoplæsning

Giver absolut ingen indlevelse, hvilket er synd for fortællingen.

Kim