Det begynder med os- Colleen Hoover

Bedømmelse 4.5
10 timer 14 min
324 Sider
bookCoverFor

Om bogen

Lily og hendes eksmand Ryle har endelig fået et civiliseret samarbejde omkring deres datter op at køre, da Lily pludselig støder ind i sin første kærlighed, Atlas, igen. Efter næsten to år adskilt er timingen nu endelig på deres side, og Lily siger med det samme ja, da Atlas inviterer hende ud.
Men hendes begejstring bliver hurtigt til bekymring. For selvom de ikke er gift mere, er Ryle stadig en stor del af hendes liv. Og Atlas Corrigan er nok den sidste mand, som Ryle ønsker at se i sin ekskones og datters liv.
"Det begynder med os" er en direkte efterfølger til "Det ender med os" og fortæller den fortsatte historie om Ryle, Lily og Atlas.

Colleen Hoover har skrevet en lang række romaner, hvoraf flere har ligget på New York Times’ bestsellerliste. Desuden har hun tre år i træk vundet Goodreads Choice Award for bedste kærlighedsroman. Hun bor i Texas med sin mand og deres tre sønner.
Forfatter(e):
Oversætter(e):
Dorte Andersson
Format:
Lydbog, E-bog
Tid Lydbog:
10 timer 14 min
Sider E-bog:
324
Sprog:
Dansk
Udgivet:
3.1.2023
Forlag Lydbog:
Lindhardt og Ringhof
ISBN Lydbog:
9788728552117
Forlag E-bog:
Lindhardt og Ringhof
ISBN E-bog:
9788727017853

Hvad andre synes

Anmeldelser af Det begynder med os – Lydbog, E-bog

Dejlig to’er!!

Gitte

👍

Tina

💞😥❤️

Christina

Den bedste serie, nogensinde🤩💫

Katja

Lige så go som nr 1. Elskede den 😍

Jeannelle

Jeg elsker den bog❤️ hun skriver så fantastisk. Jeg har bare lyst til at læse og læse. Er glad for Colleen Hoover valgte at fortælle Atlas’s historie ❤️ bogen kan varmt anbefales

Britta

Colleen hoover god som altid

Gerd

👍👏

Anette