Det brændende blad

- Katrine Engberg

Bedømmelse 4.1
9 timer 13 min
336 Sider
bookCoverFor

Om bogen

Liv Jensen står ved en skillevej.

Hun har sagt sit arbejde op som efterforsker ved Nordjyllands politi og er rejst retur til barndomshjemmet i Rødovre. Hun opretter et privat detektivbureau og flytter fra forældrene ind i underetagen i et hus på Vesterbro, hvor den pensionerede rammemager Jan Leon og hans voksne datter, Hannah, bor. To mennesker, som deler en sorg.

Mens Liv overvåger potentielle forsikringssvindlere, drømmer hun om et job i Drabsafdelingen. Indtil den dag hendes ven og mentor, Petter Bohm fra Københavns Politi, tilbyder hende en opgave. Gert Linde, beatprovo og kulturjournalist, blev dræbt for tre år siden, og gerningsmanden er aldrig fundet. Sagen er henlagt, men måske kan Liv opklare den, slette minderne fra Aalborg og vende tilbage til politiet igen?

Efterforskningen sender Liv til den jyske vestkyst og tilbage i tiden. Til de mørke kapitler af historien, hvor alle flygter fra noget. Også Liv.

DET BRÆNDENDE BLAD er første fortælling i serien med Liv Jensen i hovedrollen.

Katrine Engberg debuterede i 2016 med 'Krokodillevogteren' og har i dag solgt mere end en million bøger og udkommer i mere end 30 lande. Hun har vundet flere priser, deriblandt Boghandlernes MARTHA pris for Isola, den foreløbig sidste kriminalroman om politiduoen Kørner og Werner.

Forfatter(e):

Oplæser(e):

Format:

E-bog, Lydbog

Tid Lydbog:

9 timer 13 min

Sider E-bog:

336

Sprog:

Dansk

Udgivet:

11.10.2022

Forlag Lydbog:

Alpha

ISBN Lydbog:

9788793983656

Forlag E-bog:

Alpha

ISBN E-bog:

9788793983649

Hvad andre synes

Anmeldelser af Det brændende blad – E-bog, Lydbog

Spændende fra start til slut 😀

Sigurd

Rigtig god og spændende bog, fantastiske beskrivelser og persongalleri. Rigtig behagelig oplæsning.

Lene

En meget spænden bog

Sophia

God

Ulla