Det er bare at tage sig sammen

Det er bare at tage sig sammen

en afsløring af overspisningens labyrint

Om bogen

Mener du også, at det er nemt at tabe sig og holde vægten, at alle tykke mennesker skal droppe de dårlige undskyldninger og bare tage sig sammen?

Så skal du nok ikke læse denne bog.

Bogen er til dig, der er prøvet alle slankekure, forbud og restriktioner og taget kiloene på igen. Den er til dig, der har mistet motivationen til at dyrke motion og spise grøntsager og er forvirret over alt det modstridende du får at vide om hvad man skal og ikke må spise.

Og den er til dig, der har undret dig gevaldigt over, hvorfor du ikke bare lader chokoladen være, når du nu så gerne vil tabe dig, men bestemt ikke på den nysgerrige, venlige måde.

Nærmere beskrevet som en selvbebrejdende dårlig samvittighed, der fortæller dig at du er svag, doven og dum, at du burde dit og dat og har rygrad som en regnorm.

Du vil få en række værktøjer til at kæmpe dig ud af overspisning, så du kan opleve at have kontrol igen og slippe ud af alt-eller-intet-fælden, der lyder noget i retningen af: ’’Enten så gør jeg det hele perfekt eller også kan det være lige meget’’.

Det er ikke et quick-fix eller smutvej til et hurtigt vægttab, men en guide til en svær, krævende proces som kun er for de modige.

Tør du?

Hvad andre synes

Anmeldelser af Det er bare at tage sig sammen