Det forkerte mord

Det forkerte mord

Om bogen

Første bind i krimiserien om den elskelige bibliotekar og bogblogger Barbara Larsen fra Esbjerg.

Barbara Larsen er bogblogger med speciale i krimi og særligt true crime. Når hun har fri fra sit job på Esbjerg Bibliotek, bruger hun det meste af tiden på at dykke ned i diverse forbrydelser, både i fiktionens og virkelighedens verden.

Men én sag optager hende mere end de andre: sagen om den såkaldte Blomstermorder – Danmarkshistoriens værste seriemorder, som er fanget, dømt og fængslet. For der er noget ved det seneste mord, der nager Barbara; noget, der ikke stemmer overens med Blomstermordernes tidligere drab.

Da Barbara dykker ned i sagen og skriver om den på sin blog, begynder truslerne at komme – men er truslerne reelle, eller er der tale om en dyster spøg?

Samtidig bliver Barbara inddraget i sin bedste venindes problemer. Veninden, som er graverjournalist, er i gang med at afdække en potentiel storskandale i toppen af medieverdenen, og før Barbara ved af det, er hendes fredelige liv i provinsen blevet lige så dramatisk og farligt som de fortællinger, hun elsker at skrive om på sin blog.

Hvad andre synes

Anmeldelser af Det forkerte mord