Det hele handler ikke om dig- Niels Overgaard

Bedømmelse 4.5
5 timer 45 min
195 Sider
bookCoverFor

Om bogen

Aldrig har vi været rigere og tryggere og haft flere muligheder her i den vestlige verden, men samtidig er mange plaget af stress, angst og depression. Nye spørgsmål kalder på svar:

Hvordan finder du mening i en verden, hvor kampen for overlevelse er afløst af idéen om selvrealisering? Hvordan navigerer du i de nærmest uendelige mulighederog udfordringer, det moderne liv byder på?

Der er forbavsende relevante svar på de spørgsmål i den stoiske filosofi, der har sin oprindelse i antikken. Gennem to årtusinder har den hjulpet mennesker til at håndtere alt fra paladsintriger til krigsfangelejre.

I bogen vil du på en jordnær, underholdende, provokerende og praktisk anvendelig måde blive introduceret til den stoiske filosofi. Journalist Niels Overgaard opdaterer klassiske dyder som selvbeherskelse, disciplin og visdom til nutiden, og du vil blive klogere på, hvordan de kan bruges til at håndtere moderne udfordringer som sociale medier, smartphones, et travlt arbejdsliv og irrationel terrorfrygt på en måde, der giver dig mulighed for et liv med sindsro, frihed og mening. Men vær forberedt: Det er ikke en filosofi , der stryger dig med hårene.

DET HELE HANDLER IKKE OM DIG er også en personlig bog, hvor forfatteren deler ud af sine pinagtige erfaringer fra et anti-stoisk liv og fortæller om, hvordan han i dag forsøger at omsætte filosofi en til handling i både arbejds- og privatlivet.
Forfatter(e):
Oplæser(e):
Format:
Lydbog, E-bog
Tid Lydbog:
5 timer 45 min
Sider E-bog:
195
Sprog:
Dansk
Udgivet:
18.2.2020
Forlag Lydbog:
People's
ISBN Lydbog:
9788770369169
Forlag E-bog:
People's
ISBN E-bog:
9788770368636

© People's (E-bog)

Hvad andre synes

Anmeldelser af Det hele handler ikke om dig – Lydbog, E-bog

Fin bog

Bolette

fantastisk bog, kan anbefales til alle, især hvis man går og har lidt ondt af sig selv😊

Maria

God

Thomas

Inspirerende og reflekterende bog

Rasmus

Værd at læse/høre! Masser at reflektere om

Nicolai

👌🏻

Christine

Kan virkelig anbefales😊

Hanne

God

Betina

Inspirerende

Principperne i bogen er inspirerende. Bogen har vagt min interesse for stoisk filosofi og levevis.

Cathrine

Selv efter femte gennemlytning fremstår bogen fortsat enormt inspirerende. En mulig vejviser i livet, som jeg allerede er begyndt at implementere. Enormt anbefalelsesværdig.

Jakob

Selvudviklingsbog med stort S

Skal læse/høre den igen. En af de brugbare af slagsen

Marikka Ishøj

Livsændrende

En rigtig øjenåbner. Man kan ikke undgå at føle sig som et nyt, bedre menneske efter at have læst denne

Lasse

Meget aktuel i disse tider!

En meget interessant og inspirerende bog omkring ens livsførelse i disse SoMe tider. Den har helt sikkert fået mig til at reflektere over en masse ting og beslutninger i livet.

Betina