Det sidste kongerige

- Bernard Cornwell

Bedømmelse 4.5
13 timer 40 min
430 Sider
Sakserne
bookCoverFor

Om bogen

Blodfejder, had, bedrag og desperat heltemod følger i kølvandet på de danske vikingers erobringer i 800-tallets England. Byer brændes af, frygtelige slag udkæmpes, kvinder gøres til enker, og børn bliver faderløse. Et af disse børn er den engelske dreng Uhtred, der ser sin far blive myrdet af vikingerne, få øjeblikke før de tager ham til fange og beslutter sig for at gøre ham dansk.

Og det er Uhtred, der lægger stemme til den dramatiske beretning om de voldsomme kampe mellem englændere og danskere og den bitre strid mellem kristendom og hedenskab, der kommer til at danne baggrund for hans opvækst. Uhtred er usikker på, hvor hans loyalitet ligger, men en brutal nedslagtning en vintermorgen driver ham over på engelsk side, og han er en voksen mand, da danskerne indleder deres hidtil hårdeste angreb på Alfred den Stores kongerige – et angreb, der får afgørende betydning for historiens gang.

Bernard Cornwell (f. 1944) er af Washington Post blevet kaldt en af nutidens største forfattere af historiske romaner. Anne Knudsen priser Bernard Cornwell til skyerne som en af de bedste inden for sin genre. Bernard Cornwell er englænder, men bor i USA.

Forfatter(e):

Oplæser(e):

Oversætter(e):

Lars Rosenkvist

Format:

E-bog, Lydbog

Serie:

Del:

1

Tid Lydbog:

13 timer 40 min

Sider E-bog:

430

Sprog:

Dansk

Udgivet:

4.3.2013

Forlag Lydbog:

Lindhardt og Ringhof

ISBN Lydbog:

9788711373118

Forlag E-bog:

Lindhardt og Ringhof

ISBN E-bog:

9788711320310

© Lindhardt og Ringhof (Lydbog)

© Lindhardt og Ringhof (E-bog)

Hvad andre synes

Anmeldelser af Det sidste kongerige – E-bog, Lydbog

Bernard Cornwell skriver fantastisk, og serien om Utherd er så god.

Thomas

God bog 😉😉😉

Susanne

God bog

Lige så godt som tv serie

Dan