Din selvhelbredende kraft

Din selvhelbredende kraft

Videnskabeligt bevis for at du kan helbrede dig selv

Om bogen

Da lægen og forfatteren Lissa Rankin selv blev syg, og behandlingen, hun fik, ikke alene var virkningsløs, men gjorde det hele meget værre, gik det op for hende, at den lægevidenskab, hun havde lært og praktiserede, manglede noget helt essentielt. Nemlig en anerkendelse af, at kroppen er i stand til at helbrede sig selv, og at det er muligt at aktivere denne selvhelbredende kraft.

Hun begyndte at undersøge fænomenet nærmere og fandt, at lægevidenskaben de sidste 50 år faktisk har dokumenteret denne evne grundigt – den er bare blevet kaldt placeboeffekt!

I Din selvhelbredende kraft præsenterer Rankin en række ekstraordinære tilfælde af spontan helbredelse og går i dybden med, hvordan tanker, følelser og overbevisninger kan ændre kroppens fysiologi. Hun fremlægger de videnskabelige data, der beviser, hvordan fx ensomhed, pessimisme, depression, angst og frygt ødelægger kroppen, mens tætte relationer, taknemmelighed, meditation etc. tænder for kroppens selvhelbredende kraft.

Rankin instruerer læseren i at lytte til kroppens stille beskeder, inden de bliver til livstruende råb. Og er man allerede blevet syg, er der hjælp at hente i en handlingsplan, der gør kroppen klar til mirakler. Bogen er yderst inspirerende - videnskabeligt funderet, men let læst og fyldt med praktiske råd.

Forfatter.Lissa Rankin
Oplæser.Sara Emilie Nielsen

Hvad andre synes

Anmeldelser af Din selvhelbredende kraft