Døde vidner

Døde vidner

Om bogen

DØDE PIGER SLADRER IKKE ... KUN NÅR MAN LYTTER.

Forskningsanlægget Westerley er ikke for sarte sjæle. Det er en ”kadaverfarm”, hvor man studerer menneskekroppens nedbrydning, og stedets beboere er lig i forskellige faser af opløsning.

Men da vicekriminalkommissær Kim Stone og hendes hold finder det helt friske lig af en ung kvinde, lader det til, at en morder har opdaget det perfekte sted at skille sig af med sit offer.

Da endnu en pige samme sted bliver fundet i kritisk tilstand efter et brutalt overfald, er det tydeligt for Stone og hendes folk, at en seriemorder er på spil. Spørgemålet er bare, hvor mange flere lig de vil finde. Og hvem der bliver den næste?

Da den lokale journalist Tracy Frost forsvinder sporløst, står der pludselig endnu mere på spil. Fortiden rummer tilsyneladende nøglen til morderens hemmeligheder – men kan Kim nå at finde frem til sandheden, før et sygt og forkvaklet sind kræver endnu et offer?

"Emnerne er virkelig grumme ... Onde spil er ganske hurtigt læst, den er velskrevet og mangler bestemt ikke handling - der sker noget hele tiden, så bogen er næsten umulig at slippe. Jeg glæder mig til at høre meget mere om Kim Stone og hendes kolleger."
***** Bech's Books

"Det er en spændende bog, ikke bare handlingsmættet men også psykologisk, en af de bedste krimier, jeg har læst det seneste år."
God-bog.dk

"Jeg kunne ikke få nok af dette fremragende krimiplot ... en historie, der griber en i kraven og ikke giver slip før den allersidste sætning."
Irish Sunday Independent

En virkelig velskrevet og godt sammenskruet krimi. En god personkarakteristik med dybde og et godt plot, sikrer underholdningen og fastholder læseren til sidste side."
Dansk Bibliotek Center

"En bog med fart på og som med sit fantastiske plot, indbyder til at læse uden stop."
Fru Thulstrup

Angela Marsons er forfatteren til bestseller-serien om kommissær Kim Stone. Hendes bøger har solgt mere end to millioner eksemplarer på to år. Hun bor i Black Country i Storbritannien med sin samlever, deres frække golden retriever og deres bandende papegøje. Døde vidner er den fjerde thriller i Kim Stone-serien fra bestsellerforfatter Angela Marsons’ hånd.

LydbogE-bog

Dansk

Hvad andre synes

Anmeldelser af Døde vidner