Dødsenglen- Sara Blædel

Bedømmelse 4.5
7 timer 42 min
290 Sider
Louise Rick
bookCoverFor

Om bogen

Dødsenglen – et flere hundrede år gammelt og meget kostbart glasikon – har været i den stenrige familie Sachs-Smiths eje i generationer, men altid som en velbevaret hemmelighed. Derfor kommer det som et chok, da det en dag pludselig er væk, og bedre bliver det ikke, da politiet kan meddele familien, at morens død nogle måneder tidligere ikke var selvmord, men nu efterforskes som en drabssag.

Samtidig er Louise Rick fra drabsafdelingen på Københavns Politigård blevet involveret i en sag om en kvinde, der er meldt savnet under en rejse til Solkysten. En af politiets teorier er, at hun har ønsket at begynde et nyt liv, men da en kendt filminstruktør kort efter forsvinder sporløst i samme område, er Louise ikke længere i tvivl: De to kvinder er blevet bortført eller dræbt.

Da sagen om Dødsenglen optrappes med en gidseltagning, bliver Louise inddraget, og mens det langsomt går op for hende, hvordan Sachs-Smith-historien hænger sammen, finder hun samtidig et afgørende spor i forsvindings-sagen. Til hendes overraskelse viser det sig, at de to sager er for bundet, og at sandheden om den ene afslører sandheden om den anden.
Forfatter(e):
Oplæser(e):
Format:
Lydbog, E-bog
Del:

6

Tid Lydbog:
7 timer 42 min
Sider E-bog:
290
Sprog:
Dansk
Udgivet:
7.12.2010
Forlag Lydbog:
People's
ISBN Lydbog:
9788771089752
Forlag E-bog:
People's
ISBN E-bog:
9788771082777

© People's (Lydbog)

© People's (E-bog)