Drømmeren fra Palæstina

Drømmeren fra Palæstina

Om bogen

Drømmeren fra Palæstina er den utrolige, men næsten sande historie om David Huda, som blev født i Palæstina i år 1900. Som femårig blev han under mystiske omstændigheder bortført og anbragt som plejebarn hos et indremissionsk par i Vestjylland. Under Anden Verdenskrig blev han aktiv frihedskæmper og måtte flygte til Sverige med Gestapo i hælene. Først som gammel fik han opklaret gåden om sin bortførelse.

Peter H. Fogtdal har senere skrevet "Flødeskumsfronten", som er en selvstændig fortsættelse af "Drømmeren fra Palæstina".

Peter H. Fogtdal har skrevet 12 romaner (bl.a. Zarens dværg, Flødeskumsfronten og Skorpionens hale), to tv-spil og massevis af satiretekster til radio og tv. Han er uddannet dramatiker og har før arbejdet som skrivelærer, astrolog, radiovært og satiriker. Peter H. Fogtdal vandt i 2005 den frankofone litteraturpris for Le Front Chantilly (Flødeskumsfronten), som ydermere er udkommet i Portugal og fire andre lande. Zarens dværg er solgt til bl.a. USA, Frankrig og Portugal.

Det skrev anmelderne om "Drømmeren fra Palæstina":

»En væsentlig roman både for religiøst søgende, men også for den, der vil blive klog på os danske og vort forhold til de fremmede iblandt os.«
- Henrik Schovsbo, Århus Stiftidende

Forfatter.Peter H. Fogtdal
Oplæser.Torsten Adler

LydbogE-bog

Dansk

Hvad andre synes

Anmeldelser af Drømmeren fra Palæstina