Du er en mester

Du er en mester

om din sjæls potentiale og lysarbejde på Jorden

Om bogen

»Du har med din lysende sjæl et kæmpe potentiale, og derfor har vi i samarbejde med ærkeengle, mestre og stjerneenergier skrevet denne bog til dig. Du har engle og mestre omkring dig, og de har mange budskaber, som de gerne vil have igennem til dig. Når de ser på dig, så ser de nemlig en MESTER. Giver det mening? Hvis ikke, så kan det være, at det gør, når du har læst bogen.« – udsnit fra bogen.

DU ER EN MESTER er for alle spirituelt søgende og nysgerrige sjæle. Bogen kommer med ny viden og vækker en bevidsthed om din sjæls store uudnyttede potentiale. I bogen får du svar på, hvor nemt det er at have kontakt til engle, ærkeengle, mestre og stjerneenergier – og hvor tæt forbundet du allerede er med dem. Du kan også læse om, hvordan vi alle er spaltninger af lyset, og alle derfor er én.

»I er en del af et felt med en evigt lysende skaberkraft. Vi beder jer om at slippe illusionen om, at I er andet end det. Udvid perspektivet, og lad skyklapperne falde. Mærk, at vi og din egen sjæl prikker dig på skulderen.« »Vi beder dig om at huske, hvem vi er, hvem du er. En lysende sjæl på en lysende vej.« – uddrag fra kanalisering i bogen.

»Bogen er velskrevet, sjov og dyb. En bog man læser mere end en gang og som har et godt flow.«
»Utroligt at I kan skrive bogen så jordnært om netop et ikke »jordnært« emne. Jeg ønsker jer af hjertet STORT TILLYKKE med jeres MESTERværk.«
»Et sandt mesterværk der taler dybt til alle dine sanser – og giver dig meningsfulde indsigter og ny viden.«
»Det er en bog med power-energi, som kan sætte din transformationsproces i gang på et højt plan, når du vælger at være i tillid og åben for det du læser.«

Hvad andre synes

Anmeldelser af Du er en mester

Der er ikke nok bedømmelser endnu

Der er ikke nok bedømmelser endnu